香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: mill
打印 上一主題 下一主題

約跑活動 : 再戰飛鵝山 (順延至1月17日)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

好啦!  咁就8:45a.m.習合, 9:00a.m.起步~~
    都唔明白啲後生點解要瞓咁多嘅, 無C用.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 16-1-2010 07:37 PM 發表

好啦!  咁就8:45a.m.習合, 9:00a.m.起步~~

我認呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-1-16 19:37 發表

洗唔洗通知其他人改左時間?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 allanccl 於 2010-1-16 21:00 發表

洗唔洗通知其他人改左時間?

我睇到喇!!唔水通知我了~~

升級   59.05%

該用戶從未簽到

約跑活動   ~ 1月17日,再戰飛鵝山 ~

日期       : 2010年1月17日(星期日)早上
    集合地點: 斧山道運動場
    集合時間 :  8 : 15 am
    出發時間 :  8 : 30 am
    路線        :  沿途經清水灣道->再上飛鵝山道-->札山落-->清水灣道->斧山道運動場

~路線為(飛鵝山長跑比賽2009)的同一路線,~

全程路長         : 12公里, 6公里全程上斜,後6公里全程落斜.
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
    預計完成時間:1小時30分鐘, 跑完沖完身之後拉大隊食早餐
    報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1. mill
    2. 田.金.田.金.
    3. Wing (抱歉!休養中未能出席)
    4. 火仔 (抱歉!因本人需監管休養中人仕未能出席)
    5.路路.(食鵝+早餐)
    6. 田中會長~
    7. 亮 (食鵝+早餐)
    8. 卓卓
    9. kan0902(左諗右諗 都係食下鵝好lu)

警告及聲明:

1.此項聚會適合有經驗跑步人仕,由於體能上有所要求,故此路段只適合有經驗跑上斜之跑友,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。