香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

路路有節目9月18日"港島石澳悠游樂"肉瑩要去唱K,活動取消

關閉 [複製鏈接]

升級   56.95%

該用戶從未簽到

現在額滿嗎?小蓉子去嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

想問你地明晚大約幾點會去到間酒樓丫?小弟 ... 哈哈 ~ 純粹問下 ~

升級   56.85%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 =chairman= 於 2010-2-8 20:12 發表
    想問你地明晚大約幾點會去到間酒樓丫?小弟 ... 哈哈 ~ 純粹問下 ~

8:30PM都會有人到架喇~~
    因為有D唔跑的~~

升級   100%

開心

收到mill姐報料~間酒樓今日開始停左任飲任食~~
    明晚或者會改特訓場地~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小西華 於 2010-2-8 19:11 發表
    現在額滿嗎?小蓉子去嗎?

歡迎華哥~ 另應該無限額的

升級   100%

開心

原帖由 狗哥 於 2010-2-8 23:35 發表

歡迎華哥~ 另應該無限額的

耶~~

升級   0%

該用戶從未簽到

路路有節目2月9日.晒斧夜宴(2月9日) 星期二, 晒草+斧山團年夜宴.
    時間:7:00PM
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備

集合地點:晒草灣游樂場
    前菜:澳景路
    是晚於藍田, 啟田商場, 4/F, 潮篇海鮮酒家 打邊爐, 每位約 $70-80
    1. mil(搞手)
    2. 迪迪仔
    3. 達達 (霸住位先)
    4. kf (霸住位先x2 見唔到勿等)
    5. 根根 (放火)<---(唔洗放lu  因為我多數遲大到 不過照跑)
    6. 狗 (熜火) <---(我專程黎試熜火,所以有預謀地多數遲大到)
    7. 亮
    8. runrun
    9.路路
    11.肉瑩
    12.CC
    13.wongc
    14.田中
    15.田.金 田.金
    16.民仔(100100100)[攝記]
    17. bolo
    18. 好快無電(做晒工課會來吃可樂,飲肥牛)
    19. 肥脾
    20. 小西灣華(認識九友和狗友)
    21. chairman (應該齋食 ~ 但邊度食? )
    警告及聲 明:

1.此項聚會適合有經驗跑步人仕,由於體能上有所要求,故此路段只適合有跑步經驗之跑友,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 9-2-2010 01:43 AM 發表

wa~ TKO街坊都黎呀

升級   100%

該用戶從未簽到

路路有節目2月9日.晒斧夜宴(2月9日) 星期二, 晒草+斧山團年夜宴.
    時間:7:00PM
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備

集合地點:晒草灣游樂場
    前菜:澳景路
    是晚於藍田, 啟田商場, 4/F, 潮篇海鮮酒家 打邊爐, 每位約 $70-80
    1. mil(搞手)
    2. 迪迪仔
    3. 達達 (霸住位先)
    4. kf (霸住位先x2 見唔到勿等)
    5. 根根 (放火)<---(唔洗放lu  因為我多數遲大到 不過照跑)
    6. 狗 (熜火) <---(我專程黎試熜火,所以有預謀地多數遲大到)
    7. 亮
    8. runrun
    9.路路
    11.肉瑩
    12.CC
    13.wongc
    14.田中
    15.田.金 田.金
    16.民仔(100100100)[攝記]
    17. bolo
    18. 好快無電(做晒工課會來吃可樂,飲肥牛)
    19. 肥脾
    20. 小西灣華(認識九友和狗友)
    22. 街坊鄭(要等等我,7:10前會到遊樂場)
    警告及聲 明:

1.此項聚會適合有經驗跑步人仕,由於體能上有所要求,故此路段只適合有跑步經驗之跑友,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

愛逍遙,愛長跑網。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

現正式通知今晚出席晒斧團年夜宴的各位朋友.

因年近歲晚關係, 酒樓方面由昨晚起暫停火鍋供應,
    原先計劃好的(潮篇火煱)將會暫停. 現在更改晚飯地點如下 : .
    地點改為觀塘, (合利酒家)轉食中菜,  不便之處, 敬請原諒!
    特此通知!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-2-9 10:59 發表
    j" />" />jk  現正式通知今晚出席晒斧團年夜宴的各位朋友.

" />" /> 因年近歲晚關係, 酒樓方面由昨晚起暫停火鍋供應,
    原先計劃好的(潮篇火煱)將會暫停. 現在更改晚飯地點如下 : .
    地點改為觀塘, (合利酒 ...

請問係觀塘邊樹?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 wongc 於 2010-2-9 11:27 發表

請問係觀塘邊樹?

在麗港城對面工廠區, 味道不錯的, 你番屋企就最近啦!
    亮哥,廁廁,街坊鄭,會長,呀根,kf......佢地都食過.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 9-2-2010 11:27 AM 發表

請問係觀塘邊樹?

2粒6色點, 唔記得邊粒至真

升級   56.85%

該用戶從未簽到

嘩!嘩!嘩!今晚豈不是要筵開兩席,各自揾食. 高興!高興!  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2010-2-9 14:56 發表
    嘩!嘩!嘩!今晚豈不是要筵開兩席,各自揾食. 高興!高興!  

會長又話食齋? 點解高興架!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

今日飲飽食醉好高興啊!!!

D相影得麻麻地.

http://picasaweb.google.com/jw4002/20100209?feat=directlink

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-2-9 23:13 發表
    今日飲飽食醉好高興啊!!!" />" />

D相影得麻麻地." />" />

http://picasaweb.google.com/jw4002/20100209?feat=directlink

黃c傅~ 俾你影到我 O 咀表情添
    晒斧雙嬌攪今晚個夜宴,飲飽食醉好爽~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-2-9 23:36 發表

黃c傅~ 俾你影到我 O 咀表情添
    晒斧雙嬌攪今晚個夜宴,飲飽食醉好爽~

一個好標準既O咀丫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 9-2-2010 11:13 PM 發表
    今日飲飽食醉好高興啊!!!" />" />" />" />
    D相影得麻麻地." />" />" />" />

謝wong c