mchkxyz 發表於 2013-4-23 16:40:13

4月30日約跑活動"再續青公430"
大家當晚會吃飯嗎? 如吃飯請補回. -----> (飯局)
青公430約跑活動當晚晚飯地址 :
荃灣, 荃新天地二期1樓,125號鋪, "潮館"
已留名 : 香港長跑網 關小姐, 4圍, 9:00-9:15已可入坐.

報名 :
1. mill (飯局)
2. ming4883(跑+飯)
3. Bonsir
4. 胡蘇 (跑+飯)
5. Jacky (蝦)+(飯)
6. Thomas (飯局)
7. kennysze(飯)
8. Willy yu(冇傷來跑,有傷做義工,飯)
9. Tammy (飯)
10. Water (飯)
11. 成成(如當日在香港, 一定支持)
12. 坦克(主場一定參與)+(飯)
13. SM_MAN (上年天氣唔好取消, 今年一定要參加)+(飯)
14. john0711 (飯)
15. 恒恒 (飯)
16. 荃灣華 (點可少我一份) + (飯局)
17. dmy (飯)
18. 史賓沙 (飯)
19. Samuel (飯)
20. CATCAT (食飯~~~預少少素菜唔該)
21. E.T. (飯)
22. 駿哥(飯)
23. lewischan (飯)
24. Samson (飯)
25. rainbowangel (跑少啲玩安全泳+飯)
26. 小力 (飯)
27. Joei (飯)
28. Mickey (飯)
29 Kin (跑 + **荃灣潮館** 食飯, 正!!)
30 LIKINWO(飯)
31.波哥(飯)
32.皇上.(飯)
33. paul3fung(飯)
34. jogging_cat (飯)
35. av123 (飯)
36. Terry Lau ( 飯)
37. 壞人
38. Cherry (飯)
39. Peggy (飯)
40. Keith (飯)(新黎)
41. oldcake (飯)(我又係新黎)
42. sue
43. pang
44. K
45. 駒
46. 高
47. allmyfriend (跑 + 飯)
48. 英明 (跑+飯) (新黎)
49. 賓尼兔 (跑 + 飯) (好耐冇黎)
50. 賓尼嫂 (跑 + 飯) (新黎)
51. 珊 (跑 + 飯)
52. DorisC (跑+飯) 第一次跟, 我緊張吖
53. samuelw (跑+飯)
54. Sunny (跑+飯)   
55. JoJoYip (跑+飯)
56. So So (DorisC 朋友 跑+飯)
57. mchkxyz (跑+飯)
58.

mill 發表於 2013-4-23 17:17:54

mchkxyz 發表於 2013-4-22 23:58 static/image/common/back.gif
我都想參加啊,可唔可以預埋我,跑加飯

Welcome~~~~咁我同你加名啦!

mill 發表於 2013-4-23 17:22:33

已留名 : 香港長跑網 關小姐, 4圍, 9:00-9:15已可入坐.

報名 :
3. Bonsir
4. 胡蘇 (跑+飯)
13. SM_MAN (上年天氣唔好取消, 今年一定要參加)+(飯)
15. 恒恒 (飯)
17. dmy (飯)
18. 史賓沙 (飯)
22. 駿哥(飯)
26. 小力 (飯)
31.波哥(飯)
32.皇上.(飯)
37. 壞人
42. sue
43. pang
44. K
45. 駒
46. 高
57.shirley7806 (跑加飯)
58. cokebergkamp
59. mchkxyz (跑加飯)
60. 鄔生 (跑加飯)
61. 鄔太 (跑加飯)
62.

shirley7806 發表於 2013-4-24 00:30:55

咁我報名呀,請加埋我 (跑+飯)
但我真係好慢架喎!:lol

mchkxyz 發表於 2013-4-24 14:27:18

mill 發表於 2013-4-23 17:17 static/image/common/back.gif
Welcome~~~~咁我同你加名啦!

Thank you:lol

allmyfriend 發表於 2013-4-24 15:50:59

能力有限, 打算當晚青龍頭返轉頭慢遊15K收工食飯:L

shogikin 發表於 2013-4-24 16:37:09

allmyfriend 發表於 2013-4-24 15:50 static/image/common/back.gif
能力有限, 打算當晚青龍頭返轉頭慢遊15K收工食飯

其實.....
我有新手跑友帶來
我只打算跑轉公園就
收工食飯

Kin in Running

keithlky 發表於 2013-4-24 19:26:27

偷雞青龍頭拷小巴番:)

LL3578 發表於 2013-4-24 20:10:45

報名 :
3. Bonsir
4. 胡蘇 (跑+飯)
15. 恒恒 (飯)
17. dmy (飯)
18. 史賓沙 (飯)
22. 駿哥(飯)
26. 小力 (飯)
31.波哥(飯)
32.皇上.(飯)
37. 壞人
42. sue
43. pang
44. K
45. 駒
46. 高
57.shirley7806 (跑加飯)
58. cokebergkamp
59. mchkxyz (跑加飯)
60. 鄔生 (跑加飯)
61. 鄔太 (跑加飯)
62. 夢璃 (特別嘉賓、齋食飯)

kin8333 發表於 2013-4-24 20:16:57

夢璃為何唔跑呀

LL3578 發表於 2013-4-24 20:25:13

kin8333 發表於 2013-4-24 20:16 static/image/common/back.gif
夢璃為何唔跑呀

果日我要上堂,6點半先係大埔走人
趕唔切黎跑,唯有齋食飯

kin8333 發表於 2013-4-24 20:42:53

哦,明白

Ting5 發表於 2013-4-24 21:11:16

63. Ting 5 (跑 + 食飯 - 新丁)

shirley7806 發表於 2013-4-25 12:52:06

shirley7806 發表於 2013-4-24 00:30 static/image/common/back.gif
咁我報名呀,請加埋我 (跑+飯)
但我真係好慢架喎!

thanks mill姐

shirley7806 發表於 2013-4-25 13:02:18

我想問:

集合地點 : 荃灣西西鐵站"D出口" 對出海旁集合(即柏麗灣碼頭)
我唔係好識路,係咪一出D出口就會搵到架啦?

衣著: 430當晚,為分辨領跑者身份,領跑者及義工會穿著網衣及使用閃燈。
咁係咪我唔好著你哋有個跑字果件衫呀?

mill 發表於 2013-4-25 13:32:01

shirley7806 發表於 2013-4-25 13:02 static/image/common/back.gif
我想問:

集合地點 : 荃灣西西鐵站"D出口" 對出海旁集合(即柏麗灣碼頭)

其實你由西鐡站出來就會望到碼頭, 我們就在附近, 不會難搵的. 只要你早少少到就得.
至於衣著方面, 你著網衫都OK的.

Gary-Kwan 發表於 2013-4-25 22:39:17

64. Gary-Kwan (跑 + 食飯 ):victory:

TWYM 發表於 2013-4-26 09:08:58

Mill 姐, 想問..

"行李安排 : 各跑手之行李將於起步點收集, 再由本會義工運送到終點. "

係咪我地唔使去攞locker ? 換好衫等大家就ok 呢 ?
我係英明呀 :)..

tank1438 發表於 2013-4-26 09:34:36

TWYM 發表於 2013-4-26 09:08 static/image/common/back.gif
Mill 姐, 想問..

"行李安排 : 各跑手之行李將於起步點收集, 再由本會義工運送到終點. "

係呀英明,有呠呠車裝行李

TWYM 發表於 2013-4-26 10:12:17

tank1438 發表於 2013-4-26 09:34 static/image/common/back.gif
係呀英明,有呠呠車裝行李

Tks, 坦克..:)
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 4月30日週年約跑活動"2013青公430"

香港長跑網