香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙跑 - 28.08.2010 清水灣逍遙團 14k
(奉Louis喻開post約跑)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      28 / 08 / 2010 ( 六 )
集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳運動場 > 清水灣迴旋處 (士多折返)  

里數:      約 14K

預計完成時間:1小時45分鐘

難度: *** (70%上落斜), 唔好急.....逍遙.........慢......

===> 特別注意, 沿途沒有補水設施, 請自備食水 <===

早餐特訓地點:  因應出席特訓人數而定

報名辦法:
reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

28/8/2010 報名:
1. Louis
2. JC (搞咩個個都唔報第二架....... 等我蝕底D喇 ) (註by烏拉: 查實係以蝕底為名.癮起為實!!) (回by JC: 下次特訓要錄低大家講既野做證據 )
3. 祖祖 (我都話我係第三個報架啦)
4. 阿聰
5. jogging_cat  (我都黎用行動支持 Louis 先) (註by烏拉: 查實係癮起!!) (係Louis癮起就真)
6.
7.
8.
9.
10.
....................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2010-8-27 10:19 發表

7. runner_256 (可能跑唔完全程,但都要試試.....主要見吓JC團長....吹吓水......

大師兄, 係我對你唔住, 我聽日突然有D事, 黎唔到跑啊......... sorry∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-8-27 21:07 發表
JC連特訓都吾到??

主要係因為9:00後有事, 所以唔可以跑&特訓喇......

升級   0%

該用戶從未簽到

應該回程中喇, 大家加油∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原本黎架, 不過今朝老婆要返呀仔間幼稚園開會, 我就帶呀仔返水彩畫班,
所以就唔到時間........
頭先去坑口返水彩畫班果陣, 見到大家回程返運動場, 跑完大清14K, 勁啊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-29 00:08 發表
勁勁勁~~~大家今日表現100分. .... 大家繼續努力 ......
我地毅行隊員11月會回歸架la. 到時跑 0 記得要等埋我地ar

定D黎....... 有我"電后"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-8-29 23:29 發表

JC. 我PM左你啊

放完兩星期大假, 返到公司成坐山擺係張枱上面,
哩埋係自己個房度自閉左成日, 冇時間上黎

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-8-31 01:04 發表
初燃鬥志

今晚同阿Joe入左大埔跑. 一行4人. 仲有阿聰同Louis.
要讚下Joe哥仔囉. 終於都稍為燃起左d鬥志啦!
我自知今日狀態不佳. 都無乜要求. 可以跑到科學院尾來回都ok架啦.
見阿Joe一開頭都幾有心去跑喎. 盡 ...

你地實在太勤力喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-8-31 08:13 發表
JC加油呀,祝你早日成功移山。

哈哈, 尋日移左山, 今日開始填海.....

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙跑 - 逢星期六早上齊齊..跑..吹..食..

日期:      4/9/2010 Sat
集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

集合地點:  
將軍澳運動場 (有locker及沖身設施提供, 請自行到G24室借匙)

建議路線 :  將軍澳至清水灣半島士多折返, 注意沿途沒有補給, 請自備足夠食水
(實際路線可即場商討)

里數:      約 14K (加碼請自行相約)
完成時間: 約 1小時45分鐘
難度:      *** (80%上落斜平路) 逍遙慢慢跑

注意事項: 參加者必須先 細閱 page 1 post#1 所有活動內容

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
reply 時先 copy 原有名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓,

4/9/2010 報名:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

聽聞......... 我聽返黎架咋, 唔好問我邊度聽返黎啦
上星期有人話不如跑返TKO大圈先啦, 不過又有人話橫掂去到士多, 不如係咁二都索番一個O啦,
嘩....... 咁好難搞咕喎, 所以一於照舊, 唔加又唔減, 路線維持去返士多折返,
咁各位隊友既要求又唔可以唔理既, 點算好... 點算好....
咁咪到時自由加減囉, 係咪安排得好好呢, 襯未正式操長課指定路程, 大家好好自由發揮喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-8-31 21:55 發表

個大圈呢?

你又係既, 等多一分鐘都唔得......
我都話左唔好問我邊度聽返黎咯

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-8-31 22:03 發表
我冇所謂, 我都想早點適應環境

咁一於自由發揮啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-8-31 22:47 發表
我帶呀囡黎, 因為個日無人照住佢

嘩...... 放火昌位千金都出馬, 實索O啦

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨

升級   0%

該用戶從未簽到

集合地點:  
將軍澳運動場 (有locker及沖身設施提供, 請自行到G24室借匙)

建議路線 :  將軍澳至清水灣半島士多折返, 注意沿途沒有補給, 請自備足夠食水
(如天氣惡劣, 可能改跑大圈9K)

注意事項: 參加者必須先 細閱 page 1 post#1 所有活動內容

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
reply 時先 copy 原有名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓,

1. 昌哥
2. 昌哥千金
3. LuLu姐
4. AH LI
5. 烏拉 (聽早都係有雨多, 10k大圈)
6. JC (如果好天&早起身就操車, 如果落雨&唔知醒就跑大圈)
7.
8.
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

四大天王 (烏拉, 祖祖, Louis, 聰聰) 去晒邊, 仲未報名既

升級   0%

該用戶從未簽到

集合地點:  

(如天氣惡劣, 可能改跑大圈9K)

報名辦法:

1. 昌哥
2. 昌哥千金
3. LuLu姐
4. AH LI
5. 烏拉 (聽早都係有雨多, 10k大圈)
6. JC (如果好天&早起身就操車, 如果落雨&唔知醒就跑大圈)
7.
8.
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到