香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 13:50 發表

好似幾型喎~

打風時, 無人會出街睇到o架喎~你想型俾邊個睇呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-17 13:52 發表

冇咩大 project, 只係 呢輪都係放假先黎打風落雨, 唔通個天都唔意我 ?

原來係R ching 放假所以個天就打風! 咁樣你不宜放假喎! 你星期日番工吧啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/view ... page%3D1&page=1

里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球
6. 活活 (暫定5K)
7. Harry (10k)
8. 火仔 (收工黎特訓......)
9. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
10. finewong
11.駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
12.昌(打風就係我出場既時候)
13. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
14.
15.
16.

大家趁打風前逍遙一下啦~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/view ... page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

5. 猿球
6. 活活 (暫定5K)
7. Harry (10k)
8. 火仔 (收工黎特訓......)
9. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
10. finewong
11.駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
12.昌(打風就係我出場既時候)
13. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
14.
15.
16.

大家趁打風前逍遙一下啦~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-17 14:06 發表

wing ctse, 呢度好似唔只我一個人星期日放假喎, 同埋我放邊日都得, 恐伯妳咁講即係叫大部份 ching / ctse 星期日返工啫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 14:14 發表

想睇既自然就會睇到, 唔想睇企喺你面前都睇唔到~

我參透到少許玄機~HEEHEE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 14:27 發表

應該係D風追住火將軍至啱 ..........

咁要叫火叔叔星期日跑去無人島, 等個風快D走!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 14:34 發表

Wing妹果然天資聰敏, 我都重係參透唔到 ??  " />" />
原帖由 火仔11 於 2009-7-17 14:43 發表

可唔可以透露少少咁呢~

Wing嬸話...天雞不可洩露

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 15:54 發表
Wing嬸
頭先跑左半條街+6層樓梯, 可唔可以入埋數呀?

去捉賊呀你? 做乜跑街呀?

你計到幾多K就照俾你入數~今個月你200有望 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 16:04 發表

去做賊呀~

又去人地個農田偷蘿蔔 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 16:28 發表

路線圖 ...

好清楚呀!團長不愧為團長!!!

路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
4. paulsiu (6k)

10k組:

5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
6. Harry (10k)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
9. 昌 (打風就係我出場既時候)
10. mill (知醒就黎)

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-17 21:33 發表

聽日好多野傾wo

係咪都係晶苑特訓呀? 唔知活活明天齋特訓還是跑呀~不如決定左邊處特訓先好嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 23:00 發表

人數雖然未定, 照約係晶苑先啦, 照睇都起碼10個8個團友會特訓, 如有變再電聯啦

好的~~~~~~~~麻煩團長寫埋o向post,等齋特訓o既團友知道!

升級   0%

該用戶從未簽到

路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
4. paulsiu (6k)
5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)
6. Tinson

10k組:

5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
6. Harry (10k)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
9. 昌 (打風就係我出場既時候)
10. mill (知醒就黎)
11. wty16 (hope so~~ )

特訓組 (晶苑):
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝ee今日出席特訓! family pack 隨時ready

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-18 14:12 發表

咩黎架 ??

haagen dazs

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-18 21:24 發表

但唔知幾時可以提貨

p.s. 一杯 100ml 既哈根大師原來係多過一千卡路里...

隨時ready啦~  你快D check下facebook先啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-19 00:09 發表
活活...... 你好D未呀??  

X 7

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-19 00:09 發表
活活...... 你好D未呀??  

支持快活龍list:

1. JC
2. chairman
3. Terence
4. 火仔
5. bolo
6. 哈利
7. Wing
8. finewong
9. 駛乜理
10. 迪迪仔
11. paulsiu