香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Harvey 於 2009-9-15 21:47 發表
報名 :
1. laputa99
2. Mill
3. Kin (may be)
4. 非比
5. 迪迪仔
6. 蝦肥
7.
8.
9. 狗哥
10.

預備組:
1. kan0902

好野~ 蝦肥都黎跑黎食
另希望阿根你果日順利解決果4個問題,齊齊跑個食個飽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-9-15 23:57 發表
Parco ching, 我今晚都有跑去青龍頭, 要跳過啲樹

原帖由 Parco爸 於 2009-9-16 00:07 發表

是呀..黑媽媽..來回程都差D PK....

希望星期五晚前KO晒d樹枝阻擋物~

升級   0%

該用戶從未簽到

今次真係有比比

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-9-17 00:06 發表
左比 十 右比

正~
一於當晚烚熟晒2隻比黎食

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-9-17 12:23 發表
仲以為係今天先
好多人都想星期五?

係呀 foobar 兄,今個星期係特別少少改左做星期五~
不過我見你都話操到好累,咁咪可以借勢今日偷下懶比個身體復元~

升級   0%

該用戶從未簽到

以下給今晚打算跑荃灣<>青龍頭(~16k)既跑友,由深井7-11去既路線同折返點印像
(查實都係沿住青公左邊跑)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-9-18 13:11 發表
各位荃西跑友, 尋晚我同bonbon一齊去跑既時間, e+借鎖匙手續頗為煩復" />" /> , 每人借一條locker key每人要填一張form, 唔俾我哋一個form填多個locker number,  請各位耐心, 今晚跑得開心D" />" />  , 加油~~ ...

唔該晒Tarry報料~ 今晚會留意,咁下星期四再見啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-9-18 13:15 發表

唔該晒TERRY, 你今晚唔來一齊跑嗎?

搵我呀令令Mill !?~ 我今晚會黎呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-9-18 16:09 發表
今晚我呢邊會有大約十人一齊跑:

billy
蘭茜.韋
b哥
高佬
神童
鬼影
wongc
wing
火仔

今晚打邊邊起碼2檯人啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-9-19 00:19 發表
今晚熱爆, 換完衫成班CHING仲要戇居到唔知等乜係更衣室外打大赤肋話個天氣熱! (原來人已經走晒! )

咳...咳....我地都on唔晒既,起碼仲有一個慢慢腳係入面未出黎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-19 00:46 發表

sorry 呀咁多位~ 仲係病病地, 所以一放工就翻0左屋企訓, 唔記得0左個約跑~ 真係唔好意思!!

下次再一齊跑過呀~

要休息多d呀b哥,等你好返晒再齊齊跑返轉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-9-19 19:44 發表
^^

小華哥~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-19 22:07 發表

是呀...
所以我會回程計...
青公差不多日日都有跑友...
我自己不定時跑...
回程成日撞見不同跑友...

B兄、威威..是常客...

parco爸要快d join我地跑一次,等我方便點你相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-9-19 21:56 發表

我地咁多人都無人諗過要去拍門!

但我地好似有係男/女廁門外大叫架...都係無咩反應

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-9-20 05:48 發表

喺度點住先,揸機嗰個就係。

好令仔 Alfred
下次一見到parco爸就打.............................................................................................個招呼

升級   0%

該用戶從未簽到

網友約跑--夜跑荃灣8 (24/9星期四)
~埋黎睇,埋黎簡,隨便坐~

日期 : 24/9星期四
地點:荃灣西,荃灣公園網球場
時間:7:00 集合   7:15pm 開始跑 < 比個機會我無咁易遲到...
路程 : 荃灣西 <-> 深井 約13公里
                 <-> 青龍頭迴旋處橋底(近碼頭) 約 16公里 (嗚謝 parco 爸)
                 <-> 小欖直路到尾迴旋處 約 22公里 (嗚謝 parco 爸)
         * 補水點: 深井7-11
         各位可因應所須選擇距離~

要存物可以借LOCKER, 借LOCKER需時,請早到準備熱身
LOCKER數目有限,請共用LOCKER
唔好彩真係爆滿,可到附近海濱公園借LOCKER(嗚謝laputa99報料)
洗白白時小心熱水,洗白白後請關緊水喉(嗚謝堅堅報料)

報名 :
1. Kin (may be)
2. witchycatcat
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. 哥
10.

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-9-20 23:49 發表

呢個係小華既特色 -->

絕對認同,小華真係同圖一樣跑得又快又輕鬆~

升級   0%

該用戶從未簽到

~埋黎睇,埋黎簡,隨便坐~

時間:7:00 集合   7:15pm 開始跑 < 比個機會我無咁易遲到...
                 <-> 青龍頭迴旋處橋底(近碼頭) 約 16公里 (嗚謝 parco 爸)
                 <-> 小欖直路到尾迴旋處 約 22公里 (嗚謝 parco 爸)

要存物可以借LOCKER, 借LOCKER需時,請早到準備熱身
唔好彩真係爆滿,可到附近海濱公園借LOCKER(嗚謝laputa99報料)

報名 :
1. Kin
3. Esther (幫esther省個POST)
4. 肥脾
5.
6.
7.
8.
9. 哥
10.

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

升級   0%

該用戶從未簽到

~埋黎睇,埋黎簡,隨便坐~ "尚餘小量單位,欲跑從速"

報名 :
1. Kin
3. Esther  (自己的事,自己做. 但我要OT, 盡趕.)
4. 肥脾
5. Tarry
6. laputa99
7. 小華
8.
9. 哥
10.
11.

警告及聲明