香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

藍田晒草灣暨斧山閒扯區

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-12-13 15:43 發表
跟據發覺嘅路邊社消息透露晒斧雙嬌同果對肥脾已經成功(夾硬)立到個樂善背囊 la!
(話到尾都唔知佢地係出啲乜嘢蠱惑嘅!)   
無論如何都要係咁兒講番聲~~~恭喜晒!  0121 ...

我知我知! 佢地每人都帶左個書童幫手,所以咪快左囉,佢地既書童唔比佢慢,連去廁所都限時間,所以雙嬌都快過舊年成個鐘頭,咁咪立到個樂善背囊囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-12-13 18:31 發表

咁亮哥你要介紹班書童畀我地識,等我地下年如果報名既話,
考慮幫襯下佢地先.

咁要收左介詔費先喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-13 18:34 發表

都係我醒, 請左個細心又體貼嘅靚仔書童亮仔, 照顧週到, 真係老公都無咁好呀!
無佢....我相信我攞唔到樂善背囊了.

妳咁快開古,咪收唔到介詔費囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-13 18:36 發表
我都想知邊幾個書僮咁勁~

個書童唔算勁,不過會計住個老細排第幾位,仲有無背囊剩,成日提住,想唔快都難啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

攞獎既聽講有兩個,sleung(唔記得左第幾添) 同 邪神(第十名3個鐘頭零幾分)。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-12-13 18:58 發表

咁好既服務,老細直頭要請食飯啦.......

話事話,除左晒草雙嬌同肥脾之外,其他長跑網師兄師姐跑成點啊?
有無人攞獎呢?

未算好,經常問老細要唔要食野飲野,老細飲完d水交番比個書童拎住,仲有經常提住老細唔好急,不過要快,可以行,唔可以慢,服務真係好貼心,想慢都難!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-13 19:17 發表
介詔費留番(星期三)TKO問迪迪仔攞番啦!
你lee個咁掂嘅書童, 話唔定下次佢請番你做書童, 有量出tim呀!
係喎.....今日唔記得出量比亮哥tim. 下次記得先比啦~

仲好講,琴日仲呃我話慢行,好彩阿媽教落唔好信姐,幾大都輕裝上陣,都估到妳會快跑果隻,一個字形容.....勁! 隻腳起水泡都行得咁快,mill 姐係得既!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-12-13 20:10 發表

我有被人過左一棟既感覺!

燈尾都見唔到, 又被人塞住行唔通

好在算係幫到人做返D野jeh, 唔係就1個人戇居居係度行!

果個被石頭仆穿頭既靚女最後有無多謝你呀?沿途都見到好多跌傷扭傷既人坐係路邊,問過佢仲出得到聲我就安慰佢一聲就走了,不過果d救傷員都無帶乜野葯物工具,連mill姐想要葯水膠布都無,較剪都無把,用把萬用力黎cut莎布,下次都係自己帶定d好。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-12-13 22:44 發表

我好窮架,我估我出唔起錢請書童,睇黎如果要玩,都係要食自己了.

請書童係免費既,不過介詔費就貴d。
聽講話d書童出年都報名,果個背囊好正架,出便買可能要二三百蚊,係Inway牌。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-12-13 22:01 發表

佢暈下暈下, 被人抬住放埋一邊敷藥, 應該連邊個幫緊佢都見唔到架

見佢流左好多血, 有其他人行過怕血既都被人叫唔好望!

好彩小弟見唔到,可能見血我都暈埋一份。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-12-14 00:11 發表

我行慢都沒書童用~~  
又干又喝,系靠吃樹葉來頂住去到長咀~~巧慘嫁~

係妳個書童唔知要跑既,著左長衭又咩左大背囊,所以跟唔上老細姐,下次要話比人知先得架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-12-20 21:18 發表
恭喜Lu Lu 姐得獎
為晒斧爭光

乞......   

根根好點未?
小弟和大家分手後在火車上都猛流鼻水,心諗:中招了!
好彩回家食番粒1000mg維他命C,而家乜事都無!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-12-21 00:29 發表

亮哥教人拍丸∼∼

咁早都未訓? 拍丸有病醫病,無病防身丫嘛!

升級   0%

該用戶從未簽到

根兄d感冒好了沒有?

升級   0%

該用戶從未簽到

Mill Mill 又話比買tight衭間舖頭既電話我既?
不如搞團購丫! 小弟跑完廈馬番黎會去大埔探外甥孫,到時順便取。
而家問下各人要d乜野碼,打電話訂貨先,有貨先再去取。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-12-28 13:25 發表

要唔要等一年嘎?" />" />

差唔多啦,佢兩個好趣緻架! 但係食物敏感,唔食得海鮮,尤其係蝦,但係好鍾意食蘿葡糕,特別係舅公整既特別安全好食,所以咪會一年去探佢地一次,造d特製蘿葡糕tum下佢地囉。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-28 12:10 發表

係呀! 今次輪到我做傻鳥
都係wing囡最細心.

哎也! 好彩靚wing細心,到時xs都唔知搵邊個著。 係咪以為窈窕過小弟呀?
咁妳快d問下,然後整理好乜野碼要幾多件,等小弟打去訂購。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-12-28 20:04 發表

係囉...............tum下我地啦x2~~" />" />" />" />

哎也! tum妳地做乜?
佢地好可憐架,佢嘛嘛唔鍾意女孫,又知佢地食物敏感,有一次去嘛嘛家時,嘛嘛唬佢娘親去洗手間,請d孫女食蝦條,佢娘親小便完出黎,見到兩個女口唇朣脹,大件事! 會死人架! 立即飛的去急症室求救,真係大整古。所以,自此之後,除左舅公唔再信任何人了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-28 20:54 發表

好啦! 等我問埋大家收埋錢之後再找你幫手.
你咁Fit XS碼 到時咪留比你著囉~

多謝啦! 著S碼好舒服,XS?唔洗客氣啦! 都係留番比老細著啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-12-28 21:15 發表

哎呀......我地未食過你整ge蘿蔔糕嘛~~" />" />
mud而家仲有d咁古老ge人??" />" />  

唉! 最慘既未講完,出事果日,兩個外甥孫既daddy搵緊位泊車,叫佢地三母女上樓先,去到叫完人咪去洗手間囉,點知咁就出事,坐都未坐過就去左急症室,佢老公番黎都唔知佢老母咁狠毒,我個外甥女自始不敢去奶奶家,佢老公仲怪佢無人情味,佢老母仲係不停講,無x用,生極都係女! 妳話丫,呢d咁既人.....,唉! 唔講了,講起都嬲!