香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 21:18 發表

我淨係知咩係 " 債務重組" ~ 髮質重組都知~~~係唔係真係有肌肉重組ka???????? 個 term 好~~~~勁wor~
圍圍..你條美腿重組之後會點ka...等我有d心理準備~唔會比條貓腿嚇親

joe ching講既野梗係真啦,我都睇過d長跑前輩提過其實操超長課既目的就係要跑傷d肌肉,然後我地奇妙既人體自然療傷功能就會發揮作用(就係之前提到既肌肉纖維重組),重組之後既肌肉會比之前更強更有耐力,外表可能會粗咗少少,好彩對我來講應該睇唔出,但係對catcat來講可能會.....妳到時自己望下對貓腿啦..哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 22:11 發表

wow~we can go MONKEY HILL with Monkey AR~~~HAHAHAH ~~~
將軍O??~~~你有無好既提議行程先~

vv & monkey:
SSP <---> Tai Wai上次SSP小隊已經跑過,來回啱啱15K。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 22:29 發表

上次CATCAT 同 BONBON 頂唔頂到KA?

冇問題呀...妳都應該跑到呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-3 09:34 發表

甘路線方面,不如跑番上次圍圍帶我地跑個條路啦:
SSP泳池 > 嘉頓 > 大埔道 > 大圍 > 原路折返 > 熱情如火宵夜
共1x k

bonbon可以大約10pm在熱情如火等我地宵夜" />" />

大家可以俾d意見

catcat,我都未confirm果晚來唔來到,就算來我都會係join超快組(預計1'15-1'30完成),唔知果晚仲有冇人join超快組呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

VV:
橫掂妳星期五有野做跑唔到,不如聽晚同埋bonbon一齊入來沙田跑順便同d隊友聯誼下啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-3 22:06 發表

圍圍..你唔係去左training ma?~腳仔仍在重組中?
唔得ar~我原先諗住friday 跑完..晚上可以溫夜d ma~下星期la...其實我真係好想去你地個梅子林ka...好似神神秘秘~又想去下大埔道條忘命斜la~~~仲有..好好笑好好玩既 ...

重組咗兩日,今朝對腳開始有返少少力啦,所以頭先放工去咗jog完6K返來,但係我feel到對腳仲係度重組緊。
下次夜探梅子林會係星期三(10/12),到時妳來到就來啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-3 22:37 發表

係唔係你地PLAN 左個個星期3去梅子林KA??

正常每星期二至四是但一晚啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 10:17 發表

但我唔知圍圍,yungyung同埋monkmonk佢地三個識唔識去李鄭屋個邊喎....
佢地又唔熟ssp這邊.....
所以,都係在泳池等好啦,費事未開跑就失散...." />" />

catcat:
聽晚我未知來唔來到架,要睇下今晚操成點先決定,不過多數會留力星期日比賽。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 11:42 發表
圍圍sunday 跑邊個比賽ar??我會~遠遠咁..在屋企同你打氣

石門10K呀,仲要幫我既隊友同埋其他長跑網ching ctse打氣呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 11:26 發表

收到啦圍圍..." />" />
身子及比賽要緊.....你之後先confirm我啦..
ssp 至大圍 or ssp 至尖沙咀條路我都識行既,放心..

catcat妳而家已經升grade去到super cat啦,我梗放心呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 12:18 發表

個比賽幾時架...?
貴唔貴架...?貴既我無$報名架....?

唔好咁懶,得閒自己去睇吓d資料啦。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2249&extra=page%3D1&page=2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-4 12:34 發表

李鄭屋個泳池真是正
我上年都整日去游
有時仲包池 (全個池得1個人)

自從識到super cat 同super圍 之後
不停練跑.就再無機會游水了

Kin in Running

ching先係真正super堅,一年跑3個全馬比著我死得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-4 12:36 發表
其他比賽可以遲d報, 依家快快趣趣攪掂個美記半馬先啦!!!

頭先12nn啱啱先有得網上報名咋, 我已經報咗啦, 搭大會早上6:15am尖沙咀開出果部車去~~

有冇Ching/Ctse玩呀(可能有DChing/Ctse已經係 ...

joe ching,到時見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-4 13:11 發表

joejoe & 圍圍,到時見啦!

巴兄都好快手下wor....有冇過果邊加名呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-4 14:16 發表

個邊即係邊呀?" />" />nm 我一早睇住個綱站架....驚住好似Nike 咁...." />" />

冇野啦...已經見到你個名~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-5 12:23 發表
vv
寄左張報名表未呀?" />" />fgj  

一唔睇住你就報唔到名啦....唉...

係咪講緊味精濃呀?係呀vv...即刻寄應該仲有位~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-5 09:43 發表
剛收到suesue ctse的pm(如下),現為2009年2月1日馬鞍山長跑網女子隊際賽宣傳一下:

""現在欠一個就可以組女子e隊,你地ssp有冇好介紹? 多幾個唔怕,可以加入a-e組任可一組"" by sue

有無係度睇到留言又有興趣加入組 ...

我琴晚問過秋鴻ctse玩唔玩,妳地可以pm佢咁吓佢有冇興趣。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-5 14:27 發表
特別報告:
由於今yungyung + monkmonk會大約7:30-7:45pm在美居中心油站等我,寄放行李係我屋企....
我放完佢地d行李後應該唔會再行返去ssp swimming pool (因要行double路)...
而亞龍龍又想在大埔道口的嘉頓等...
...

我會由大圍出發join妳地跑半程啦...不過同唔到妳地飯lu~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-7 13:54 發表

比 9 個叻你....詳細介紹~不過咁其實~烏蛟滕在咩區架joejoe~即係近邊樹架?

我諗應該都算係大埔呱,如果係大尾篤經新娘潭跑跑人去7K度啦,來緊個味精濃就係跑果度。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-7 14:11 發表

圍圍....你返來la~今日好好天wor..你咩成績先??...剛剛睇緊你d令相la~
我同catcat都報左味精濃ar ma...星期5 飯局時講開不如去實地考察下ma~
在大埔ar~~咁睇下joejoe 有咩安排la~

VV:
我跑44'10呀...雖然衝擊唔到43'但係都PB到,都幾滿意。
記得操多d斜跑呀...如果唔係小心條「烏蛟騰」真係攞妳命。