香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 13:12 發表

我驚, 佢去到見醫生, 佢仍然係果句""扼假紙" !!!  你咪咁張揚喇。"
    咁.......佢連藥都唔開比佢ar~~~點算ar???" />" />" />" />

我咪食你D藥law, 院友。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 13:51 發表

大圍ching,
    你都唔睇上文既..係另一位之ma, 唔係我ar~~~我係一個忠肝義膽, 又有責任心, 有乘擔, 即極, 敢於面對困難~既一等一員工黎架~~以上只係我既優點10分1到 la...我唔講晒la, 太長la(係咪真係有上司看架. ...

有,一定有。一定睇到你D留言。重一定睇到你D留言嚮辦公時間發。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 17:50 發表

DADA 院友~你唔好咁LA~~成日都咁激動~對身體唔好嘛~~~我已經放左工LA" />" />

你咪"Da Da"叫勒。 叫"008"喇。

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 17:58 發表

甘就"00"啦,好無..?

"Ling Ling"?, 咁"查查"係邊個?

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-22 09:54 發表
    報告時間:
    3. 回程路段在不知不覺間劃分了超快組及快組,前者有大圍,ming2884及bitigoal,後者是我,kin及david ching...不過,我雖然都係跑得慢,但回程時覺得條氣順了很多,沒有半點辛苦的感覺,最後都如期做到我對V V的承諾,10時到達"熱情如火".....

Catcat進步不少。最初跑海皮時,我一加速就拋離佢半條街,琴晚就一直都放唔甩佢。

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-22 09:54 發表
    報告時間:
    4. 另外,2008院友又唔記得食藥:我見他在高速公路中間站定,兩旁明明是沒有車的,但他偏不行前or後退,唔知想點........回程時又突然間在小妹的後面一支箭甘趕上,同時在我身邊大叫"快d快d...".....在"熱情如火"埋單時,又被人發現擬用"移形換影"法------一手拿出了$100大洋夾錢,但襯無人留意時想偷偷取回,我最終都唔知2008院友有否真的俾錢,可憐的batigoal負責埋單,我覺得他一定的被2008院友扼左.....慘.....

等我重讚佢潻。

升級   56.65%

無聊

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-22 18:38 發表
    "拎拎"院友
    吾.....有冇做過..........." />" /> ...你係吾可甘樣咁欺騙我地d fans ghu" />" />jg

Bonbon...你竟然只耳代目、唔帶眼識人...你...你激到我...又要食藥勒!

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-11-24 21:53 發表

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka.." />" />hjkhbnmj
    不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~" />" /> ~勁ar~~~~
    redred 下個月咪有個去天水圍既..我地報左23K AR~你來唔來KA~~到時又可 ...

拭目以待

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-27 13:26 發表

甘睇黎............." />" />
    圍圍真係有病啦...
    佢好似2008院友甘,無做又幻想自己做左........................
    快d叫藥房執幾劑藥過佢啦......唉...

撞鬼你呀!無拿拿欏我來講。

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 09:05 發表

00呀...
    你係醫院內這種病最有代表性的病例,我地of course會成日提住你啦....
    " />" />

梗係久病成醫喇

升級   56.65%

無聊

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-11-30 00:45 發表

VV不用擔心啦,阿Cat昨日已成功完成30k的路線了(正確D應該係31.4k),整條路線如下:" />" />" />" />" />" />

我畀十個"勁"你地!

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 10:35 發表

多謝david ching支持啦....
    今個wed既跑,你黎唔黎到呀...?" />" />

我馮星期三晚有聚會。唔好意思!

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 16:49 發表

應該是"逢"...." />" />

多謝指教播。

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 12:26 發表
    BONBON…煎鑲 3 寶~少左茄子, 青椒 or 豆腐~都唔算係 3 寶ka~

你地幾位美少女邊個咁蝕底肯畀人"食豆腐"

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-3 13:59 發表

bonbon:你要俾心機d讀書啦.....知無..?" />" />

解作使達到某種效果,例如俾有所悟。解作給與,例如畀以重任。應寫作畀心機讀書。

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 11:56 發表

係喎................唔記得我既肌肉纖維重組左添.....
    呵呵...

以前好似有套卡通片叫"超音鼠",我好似變左"超音貓"...

"超音鼠"?邊個年代架?未聽過

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 20:37 發表

~~下~00~你無聽過~馬里奧與超音鼠在北京奧運會 咩?????你.....咩年代ka??????你真係唔知超音鼠架???藍色架~唉~

2008中國北京奧運會?馬里奧肯定係西洋物品,乜有關係架?超音鼠?!

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-5 11:34 發表

喂~ 點ar~00~~係games 來ka...馬里奧你又唔知ar~~~" />" />

Game? 打機呢家野戒 jor la!

升級   56.65%

無聊

原帖由 dkspang 於 2008-12-6 23:36 發表
    各位師兄師姐: 有冇人搵到ssp 運動場開放時間可以放上黎呀...thx

十二月ssp 運動場開放時間表

ls_sportground_ssp_1208.pdf

80.96 KB, 下載次數: 14

ssp 運動場開放時間表