香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

626無窮之跑樂無窮2 -- 延期717補跑 ?? (post #1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統 :

1. Kin (跑+吃)
2. Saki (跑+吃)
3. Kito807 (跑+吃)
4. jogging_cat (跑+吃)
5. Daniel (跑+吃)
6. Tarry (跑+吃)
7. clerkb (跑+吃)
8. stanwong (跑+未知吃唔吃)
9. Danny Lun (跑+吃)
10. 牛牛 (跑+未知吃不吃,雖然會好熱,都係報先。)
11. 小西(跑+吃)
12. mill (跑+吃)
13. 迪迪仔 (跑+吃)
14. vileung (跑+吃)
15. leefs (跑+吃)
16. 花子阿Dee (跑+吃)
17. bolo(跑+吃)
18. Sealion(跑+吃)有無人有興趣糸3點左右加k ,跟著4:45再跟大家集合?
19. slowrunner  (跑+吃)
20. runrun ( 運動場內慢jog+吃)
21. 零下十度(跑+食)
22. 荃灣華(跑+食)
23. 恆恆 (齋跑唔食)
24. 大圍 (跑 + 食)
25. 通利 (跑 + 暫未知食唔食)
26. 阿聰 (跑+食) (你地唔好介意我跑得慢就得了,   )
27. ivan(跑)
28. raphaelmak (跑 + 食, 報住先未知個日有冇野做)
29. Sunny (跑only)
30. Iceberg99 (跑+食)
31. catcat (跑+食----->我素食,唔該晒~~)
32. Sunny (跑only)
33. killer[running only]
34. 呀招 (跑+食)
35. cc (跑+食)
36. 露露 (跑+食)
37. Terry
38. miumiulam (跑+食)
39. 街坊鄭 (齋跑)
40. kin8333 (齋跑)
41. Maulee (齋跑)
42. vv (跑+食)
43. Joyce (RUN + EAT)
44. pwong5618 (跑+食)
45. wilson (齋跑唔食)
46. maylam (跑+食)
47. 蕉
48. 亞平(跑+食)
49. Nancy (跑+食)
50. B (跑 + 食)
51. Grace  (跑+食)
52. Shinai (齋跑唔食)
53. 大豬 (唔跑唔食來影相)
54. 天鬼(放工盡量早d黎啦,或者會跑+食)
55. imchristy (跑+食)
56.進哥3182(跑+食)
57.金金(跑+食)
58. 蓉蓉(hea跑+食)
59. bello (跑 + 食)
60. kan0902(齋跑唔食)
61. simonl (跑+食)
62. ET (跑+食)
63. 菲菲 (跑+食)

齋食唔跑
1. alfred

升級   0%

該用戶從未簽到