香港長跑網  - 長跑長友

樓主: piyrag
打印 上一主題 下一主題

港島區老實人吹水區

關閉 [複製鏈接]

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-5 09:58 發表 我都是喜愛跑步才會在這裡玩,打個招呼都好像有人唔喜歡,各位自已想想這樣對嗎?對事不對人好啊!請放開心情啦,過去的事就算吧.

我都是對事, 不對人! 我都唔知你係乜水 !

我想只是時間性問題, 人哋好唔開心, 好唔高興時, 你來打招呼, 攞釆呵!  你自已想想這樣對嗎?

要明白人哋處境, 想一想先做事情 ! 唔係一定打個招呼就是對.

個心總係唔開心,過去的事點算啊!

講你都唔明啦 !

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-4-5 01:22 發表 奇實....不如停一停都係為跑步姐,有機會大家見個吹吓水都可以做朋友

KF,我想收聲啊 !

會務管理唔收, 我沒辦法!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-5 09:58 發表
我都是喜愛跑步才會在這裡玩,打個招呼都好像有人唔喜歡,各位自已想想這樣對嗎?對事不對人好啊!
請放開心情啦,過去的事就算吧.

我諗係因為你係會務管理,人地叫你地"Del this post please",
但管理層沒有行動,而你又巧合入來打招呼,我覺得有問題囉!跑友之間都要學識尊重別人麻
不過我會體諒你,你話唔識睇英文麻!所以唔明標題而入來係冇人怪你...
我就蠢喇 !無啦啦入左嚟吹水!都係走吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2011-4-5 01:21 發表

No 查字典 -  電腦有腦 -曰文都得
http://translate.google.com/#

咁你幾時會打日文字出post呢

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-4-5 10:36 發表 我諗係因為你係會務管理,人地叫你地"Del this post please",但管理層沒有行動,而你又巧合入來打招呼,我覺得有問題囉!跑友之間都要學識尊重別人麻 !不過我會體諒你,你話唔識睇英文麻!所以唔明標題而 ...

我明白啦, 唔識睇英文入來, 我係唔應該怪你!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

提督)))

由於此post曾經有太多人參與發言,如因個別人仕要求而回收似乎不太妥當,如果將此post解除置頂你意下如何?  如果ok將會轉交板主室討論,請各位代為通傳及回覆。

另有關近日事件會務管理將會交代事件,請各位等一等。

謝謝!

版務新手多多包函

升級   0%

該用戶從未簽到

KF, 小弟都認為此post不適宜回收,
    因可能有部份曾發言的都未必想刪掉自己的post,
    但提督已被禁止發言, 你問佢佢都答你唔到,
    不過佢D post亦已被刪除, 相信佢都唔會有意見.

希望kf 能好好管理版務及處理衝突, 辛苦你了...

升級   100%

奮鬥

原帖由 TNT 於 2011-4-5 15:53 發表
    KF, 小弟都認為此post不適宜回收,
    因可能有部份曾發言的都未必想刪掉自己的post,
    但提督已被禁止發言, 你問佢佢都答你唔到,
    不過佢D post亦已被刪除, 相信佢都唔會有意見.

希望kf 能好好管理版務及處理衝突,  ...
    多謝~!

咁我交返上由板主室決定

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-4-5 16:00 發表
    多謝~!

咁我交返上由板主室決定

KF,

Good work !

升級   0%

該用戶從未簽到

洗唔洗用第二個名?

唔知點解,試左多次都唔得,要出街了回來再試。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-4-5 15:38 發表
    提督)))

由於此post曾經有太多人參與發言,如因個別人仕要求而回收似乎不太妥當,如果將此post解除置頂你意下如何?  如果ok將會轉交板主室討論,請各位代為通傳及回覆。

另有關近日事件會務管理將會交代事件, ...

清楚解釋,咁先係一個恰當既處理手法

升級   41.95%

該用戶從未簽到

解決方法可以有幾個,例如解除高亮、將post下沉落底,鎖post後再由另一樓主開帖等,至於用咩方法,就等版務管理決定,小弟已非會員,不會加入意見!
    另外,近期廣告post多了,版管請多加留意!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-4-5 15:38 發表
    提督)))

另有關近日事件會務管理將會交代事件, ...

兄弟,容許細佬大膽咁亂講野。

事情去到呢個階段,雙方都有D激進既人,我見到兩邊都有D人、都有D做法、都有D Point係唔啱既。當中亦有D人係善良,什至有D係無辜既。

情況到去咁薑既關係,要收拾呢個殘局真係唔容易。

黎緊小心D處理每一件事。不過最後結果點都好,對得住自己良心就可以了。

加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

代提督傳話...

"舊屋水區..鎖post,,沉底...解除高亮
    不用改名...
    叫d人想打招呼..自己開一個新post..總知由我呢個piyrag開既水區...永久關閉....留給其他有份留言的跑友當作禮物回憶"

勞煩KF反映, thanks!

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-5 09:58 發表 我都是喜愛跑步才會在這裡玩,打個招呼都好像有人唔喜歡,各位自已想想這樣對嗎?對事不對人好啊!請放開心情啦,過去的事就算吧.

kin 前輩:

小弟之前有發個一個貼說你的帖不恰當
    都係以事論事啫

我想,事到如今,
    留低對很多人來說是很難困
    但離開,亦不是一件容易和開心的事

前輩是什麼委員(對不起,小弟攪不清)
    亦更應該敏感一點,關注一下網友的感受

小弟在晚上把前面的貼刪去,
    亦是表達過就算了
    不想大家為難

謝謝

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

bello兄:過去了就算啦,大家都是喜歡跑步才在這裡,說什麼去和留,喜歡就聊下天跑下步,時間會証明的.

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

我本人都是入會一年多,平時上網都是看看約跑聊聊天,好開心,近幾個月來這裡發生這麼多事,開頭都不知道是什麼事,但現在我在想如何以幫到長跑網回到平靜,請各位給我意件好嗎?謝謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-5 21:16 發表
    我本人都是入會一年多,平時上網都是看看約跑聊聊天,好開心,近幾個月來這裡發生這麼多事,開頭都不知道是什麼事,但現在我在想如何以幫到長跑網回到平靜,請各位給我意件好嗎?謝謝

波哥,可唔可以留意post 66728#

不用改名...
    叫d人想打招呼..自己開一個新post..總知由我呢個piyrag開既水區...永久關閉....留給其他有份留言的跑友當作禮物回憶"

升級   100%

奮鬥

原帖由 火仔11 於 2011-4-5 21:26 發表

波哥,可唔可以留意post 66728#

不用改名...
    有關已跟進中,請等等

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 TNT 於 2011-4-5 19:19 發表
    代提督傳話...

不用改名...

勞煩KF反映, thanks!

我會把這post, PM給皇上和亮哥處理..待他們跟進
    因"港島老實人吹水區"有很多會員曾在此留過言, 可作post"關閉"不應del的.
    其實這問題我也跟提督傾過, 他是知道的. 如各位想到來吹水, 可自行開新帖的.