香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

毅行 0349 <港島老實人> 挑戰 20 小時

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜港島老實人正式成隊呀!!!!

人強馬壯呀,十卜添都咁強橫,犀利!!!

CU SIR 加油!!!
力哥加油!!!
Wadee 兄加油!!!
朗朗加油!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

四位令仔令女老實人,7月會唔會weekend 遊麥徑呢? 如果o岩時間一齊走一次丫,我地兩team 都係三個中佬+一位超級靚女,應該幾o岩玩~~
我地狀態起伏不定,到時可以自己team 照顧自己team,唔駛阻住你地既進度~~

升級   0%

該用戶從未簽到

好好,如果我爆左,我會睇住你地...走~~
我地基本上每個sat or sun 都有一課,7.1 同 7.4 都已經節目啦,之後你地有schedule 未呢? 我地是旦一個星期六日都得,長短都得,你地話事啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-6-29 08:08 發表

我地hea慣咗,到依家仲未有schedule
你地真係勤力呀
港島老實人應該要檢討下la

哈哈~~ 港島人逍遙慣,諗到去邊就去邊,咁先至係瀟灑~~
好啦,有好建議話我地知,你地中意星期六定星期日多呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-7-5 23:03 發表
星期六起錨la

老實人星期六去邊度反呀~~
我地走3-4+C子亭~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-8-22 23:35 發表
Team A 成功挑戰50K,平安歸來 YEAH

好野呀老實人,繼續加油!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

CU sir, Wadee 兄, MC 兄, Longlong & 十卜添加油呀~~

三條佬好好照顧Longlong 呀,祝您地有個成就卓越 歡天喜地既旅程,終點見~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mc 於 2010-11-18 15:48 發表

多謝多謝...
你地係唔係11點起步?
不如起點見左先
唔係可能你地換完衫走左我地都未到終點

要人照顧既可能係我

係呀MC 兄,我地都係1100 起步,起步前影番幅相啦好嗎~~
去到而家做咩時間已經未必係大家可以控制啦,大家準備左咁耐最緊要聽日開開心心,平平安安,做到最好,港島人加油呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

港島老實人A隊,你地好勁,last 燈尾都見唔到你地~~
由未開始到尾一路尾不斷撞到你地幾位隊員同十卜添,好好玩呀~~

好高興認識長腿哥哥MC 兄,又見到全副武裝,渾身是勁既CU sir,最難忘Wadee 兄果碗吉X家 大力牛肉飯,仲有身輕如燕既朗朗成日漂漂下就漂左晌我地面前,同埋大把晌手既力哥,不斷俾你地介到周身血,但係好開心~~
多謝法蘭幫我地影令相,仲有Wadee 嫂同灰灰不斷同我地打氣~~
恭喜晒你地,麥徑再見~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 2010-11-22 17:31 發表

花姐姐~
我唔要再喺麥徑見呀~
我要去D有新鮮氧氣嘅地方呀!!!!!  

朗朗,縱使要同麥徑分手都快樂過...送妳一篤乾牛屎+兩只白文姨蚊~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-11-22 18:58 發表
花子你就大把晌手, 係CP10比你地介咗幾野
1) 大欖涌水塘跑過介1野
2) 出左水塘上完斜路, 轉頭又跑番落斜介第2野
3) 最後石屎路又係後面跑過介第3野
CP10我都無晒力, 仲要比你介3野, 無陰功, 鳴鳴uhgjuem01 ...

原來晌環塘嗌我個黑影係力哥~~
小妹last 神智不清亂咁走,賴低左隊友仔都唔知,傻左咁走左上CP9.5 想訓覺,之後俾隊友仔剷到上樹,死死氣又走番落去搵番隊友仔,所以錯覺我大把貨,其實係迴光返照,玄神出hill~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mc 於 2010-11-22 19:02 發表

花子兄, 好高興認識蝸牛小隊
互介真係幾好玩...
遲d再見, 不過可唔可以唔係麥徑見

估唔到第一次見長退MC兄既見面禮就係立刀互介~~

唔去M徑點俾你介十幾個鐘呀~~