香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 非比
打印 上一主題 下一主題

暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

((((((***~829~鐵定浪茄風雨不改~***))))))

時間: 8月29日 (星期日)
    集合地點: 北譚涌士多
    集合時間: 10:00 / 13:00 (自選2選1)
    自由活動時間: 10:30~17:30

前往方法:
    - 北譚涌搭的的到東霸, 沿水壩的盡頭上山, 步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.
    - 北潭涌步行/跑步入東霸(距離大約9.5km), 沿水壩的盡頭上山,步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.

交通:由西貢市巴士總站乘94號或假日及公眾假期由鑽石山巴士總站乘96R號往黃石碼頭巴士或由小西灣乘698R號或由香港仔乘T6號或由西貢市巴士總站乘7號往海下專線小巴,在北潭涌巴士站下車。

午餐: 自備
    晚飯: 待定

***請注意***
    - 除左風景優美, 其他百無, 無求生員, 無沖身設施, 無地方更衣, 無士多...... 唯一建築物就係浪茄村-戒毒中心.
    - 請做好防晒, 請自備個人所需物品
    - 天氣預告

人工智能報名:
    1. 亮哥(自行前往)
    2. kf (自行前往)
    3. 花子 (自行前往)
    4. 非比 (自行前往)
    5. 令喵 (幾點集合?)
    6. 馬神 (幾點集合?)
    7. KK (幾點集合?)
    8. hkyen(一齊入去啦)
    9. runrun (一齊入去啦我要打的架!幾點集合?人多會唔會喺西貢就搭入去抵D呀?)
    10. 金金
    11. E.T.(由北潭涌跑入去)
    12.28華
    13. 豬豬 (我唔要北潭涌行入去!)
    14. 祖祖 X 6 (自己打的, 不如約時間於西貢一齊出發)
    15.路路 (由北潭涌跑入去)
    ***為方便大家集合一齊搭的士入東霸, 請注明集合時間***

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

升級   100%

開心

升級   100%

開心

原帖由 馬神 於 2010-8-29 22:57 發表

辛苦晒kk ching 整d 咁冰凍既生果, 仲有咁多野飲
    多謝runrun姐 雞翼, 好味 !! " />" />

x66~~
    仲有要多謝令喵喵幫忙買補給~~
    還有攝記亮哥,根根同比比公主~~

升級   100%

開心

原帖由 mill 於 2010-8-30 09:25 發表
    lulu姐...你仲有樽水都未飲過, 走果時又係我攞番走, 你好野 !

唔水勞氣~
    汁野戈時我都唔見支水,
    等我仲以為系有人飲左添,
    星期三先比返銀兩你~~

升級   100%

開心

原帖由 mill 於 2010-8-30 14:36 發表

乜你咁認真嫁...你以為我嬲呀! 我點會勞氣呢! 我要lulu妹錫番就得....唔要銀兩.

喵喵真系抵錫喇~~

升級   100%

開心

多謝比比D令相~~