香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

延續626之情--717補跑--828密切留意

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

人工智能報名:
    1. runrun (跑+食)
    2. Kin (跑+食)
    3. Saki (跑+食)
    4. Kito807 (跑+食)
    5. Vileung (跑+食)
    6. cat (跑+素食)
    7. Mill (跑+食)
    8. Lulu (跑+食**可能返了大陸**)
    9. chengtszhang (跑+食)
    10. kin8333 (跑+食)
    11. 阿招 (跑+食)
    12. 荃灣華 (跑+食)
    13. 阿聰 (跑 + 未必會食)

升級   100%

開心

原帖由 shogikin 於 2010-7-13 14:15 發表

YO~~~~~~打風,使嘜驚呀

不過,一樣啦
    那天2:00PM
    如天文台有任何警告信號
    活動將會取消
    各人自行決定出不出席

如果717取消,將會再828補跑(其實取消不取消828都會搞的)

Kin in Running

828?? 跑邊度架?!
    真係個個月都有約跑, 好似"每月之星"咁喎?!

升級   100%

開心

原帖由 街坊鄭 於 2010-7-13 09:54 發表
    717睇黎各位又要打水戰喇

如果真係要"打水戰",
    我不跑上山了, 寧願跑海濱長廊仲好.....

升級   100%

開心

1. runrun (運動場慢jog+食)
    2. Kin (跑+食)
    3. Saki (跑+食)
    4.
    5. Vileung (跑+可能唔食)
    6. cat (跑+素食)
    7. Mill (跑+食)
    8. Lulu (跑+食**可能返了大陸**)
    9. chengtszhang (跑only)
    10. kin8333 (跑+食)
    11. 呀招 (跑+食)
    12. 荃灣華 (跑+食)
    13.
    14. chankifat(跑+食)
    15.金金(跑+食)
    16.駿哥3182(跑+食)
    17.通利(跑only **要返工. 盡量趕啦.)
    18.bello (跑+食)
    19.Tarry (跑+食)
    20. jogging_cat (跑+食)
    21. ET (跑+食)

攝記:
    1. laputa99 (食)

唔好意思, 本人今日發高燒, 今晚睇左醫生, 需要徹底休息
    因此明日都唔可以參加717約跑, 謹此致歉

升級   100%

開心

回復 51# 的帖子

嘩.....真係好正
    可惜我又大病, 又去唔到
    真係唔知又要等幾時先至有 lu....?!

但點解我見張相, Mill 姐同LuLu姐O哂嘴既?!

升級   100%

開心

原帖由 mill 於 2010-7-17 22:20 發表

仲好講...聰聰你又唔離, 我見你唔倒咪o咀囉~~

你誤會左喇

"從來我都不是一個最重要的人"

升級   100%

開心

回復 75# 的帖子

828?!

真係"壓軸暑假, 跑到誇啦啦"咩?!