香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新仔 (來自大坑西) 報到

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 CM61 師兄!
小弟也是已退休既後生仔,我唔會認老架!
呢排經常去石硤尾跑配水庫公園,先知大坑西響邊樹。
多d去將軍澳跑丫,好好玩架,佢地好似一家人咁,小弟住港島西灣河都坐地鐵去,就係鍾意果條澳景路(有時叫OK路)。

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟會星期二、四晚上19:30-21:30響配水庫公園和一班視障人仕慢跑。
星期三晚就去TKO慢跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-21 12:59 發表

亮哥, 你都叫慢跑???? 咁我呢d 咪叫做行......

係呀! 琴晚淨係聽到教練林sir話我地這pair慢呀!再快番d! 小弟都係要練多d先得啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CM61 於 2010-7-21 13:18 發表
亮哥 c-hing 活得真有意思!退而不休!

是的,有一次去睇醫生,果個醫生(政府醫生)問左一個問題:假如我話比你聽,你患上癌症,只剩一個月命,你會做乜野?   當時的我呆了! 個心實晒!
跟住, 他說,係假如姐,d報告未出。 人始終會死既,只要活得有意義,如果無做過會遺憾既,咪做先囉! 咁咪死而無憾囉!  哈哈哈!!! 給他嚇死!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CM61 於 2010-7-22 10:56 發表

kk52 C-hing 你好!

如果我得番一個月命,如能力許可,會將欠人的清還(包括人情債)如還不清,面對面講聲對不起,真的還不了!由其是人情債.

唔! CM61 師兄一定有好多朋友! 仲係好好既朋友添! 好好珍惜啊!