香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

東區長跑迎奧運 - 2008/7/6

關閉 [複製鏈接]

升級   78.75%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-6-10 23:36 發表
Ram,

Don't be discouraged.  Even I could complete the race within a hour.  U can do it without problem lah.

It's easier than the Mt Butler Race and Kadoorie Brother's memorial run lah.  

blurmax兄,唔係個個都好似你咁勁嘛
我就係其中一個好水皮既人啦

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-6-10 23:45 發表
Blurmax兄真係強,小弟回唔切喇 " />
而且擔心天氣太熱,要避暑lor~hjhvbj" />

其實blurmax兄用意係好既
不過我地呢d住新界既人去小西灣都用左你個幾兩個鐘
個比賽仲要朝早730開始
如果我地報,即係同跑渣打差唔多啦

blurmax兄你會唔會玩十一船灣o個個10k?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-6-11 00:04 發表

Probably not coz I've joined too many "left" running events in 2008 already.

This will be my last choice.  

估唔到blurmax報比賽跑步都有分左右
仲以為blurmax兄係比賽都報tim....(就「報很多比賽」一點,小弟服左你)

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2008-6-12 21:05 發表
i mean i live in island east and most race events are located in N.T. but i'm willing to join,,,coz my addiction is deeply.

the chiinese typing is not worked sometime.

我其實跑左唔係好耐...
我唔敢一野玩咁多比賽....

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-7-1 16:32 發表
Collect the bib & T-shirt today. L size T-shirt is very big

都幾靚喎

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我都會跑,到時見啦

升級   78.75%

該用戶從未簽到

港島區既師兄/師姐:
我本身要係荃灣黎,地鐵第一班車要係6點先開
我估我唔可以坐地鐵黎,因為佢部接駁巴去到7:05
加上又未拎野,拎野當日只去到7點

有咩方法可以去到個場呢?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我跑61左右,要等大會成績

一條只有四分一係平路既賽道,算係咁
跑第一o個個都要42分

升級   78.75%

該用戶從未簽到

師兄跑得好快喎,51分

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2008-7-6 16:01 發表

其實只是幸運,小弟一般平路賽10K的PB都只是45分鐘,比賽過程時,知道一定不能PB,也有少少失望。當我回到終點後,女朋友告訴我第一名是45分鐘完成,才知道今日有"超水準"的表現。

呢場比賽,跑得好辛苦,但是 ...

可見師兄上斜好強.......

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2008-7-7 20:51 發表
雙腳的疲勞,今日浮現哂,大比"陰陰"痛。

要"逗逗"la。

咁我好過你....我無事

升級   78.75%

該用戶從未簽到

有offical成績公佈,但只得頭100名既成績,唔知遲d會唔會有其他update
如果師兄/姐肯定自己跑超過55分鐘的話,可以唔駛睇

http://hkedsa.org.hk/index.php/activities/easternlongrun/3-easternlongrun2008/178-overallresult.html

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我同倫兄一齊過線....
果然offical time都係一齊

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-7-9 00:08 發表

你跑88名,我第89名,晶片時間59:01超慢!  

alan兄你信你個chip time?
我o個個1:02:32

不過大家都係超慢

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 Sicily 於 2008-7-9 14:41 發表
有冇人知點解有d 人cp1, cp2,  cp1_cp2 時間冇左?

cause they cannot get your chip time when you reach checkpoint 1(industrial area) and checkpoint 2(hill top near the graveyard)

cp1_cp2 means time between this 2 checkpoints, of course no data for your case.