香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲
打印 上一主題 下一主題

七月十四 夜上梅子林

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 21-8-2010 21:58 發表
七月十四  夜上梅子林 " />" />

日期     :8月23日星期一晚
        起步時間:8:00 pm
        集合地點:馬鞍山運動場  
        事後特訓 : 暫定 頌安--稻香

1. 停雲          [跑+晚飯] ...

runrun 唔跑都咁支持特訓, 勁呀 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 21-8-2010 00:22 發表
想問下呢.....路線如何架??? 大約有幾多K???

x 2, 想知下條路線同距離, thx !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 21-8-2010 23:50 發表
馬鞍山運動場梅子林來回 似乎都有十幾K喎...
9點半開唔開到飯呀????  

係woo, 真係快腳先可以玩到.....  
如果黎到(齋跑唔食)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 22-8-2010 10:51 發表

黎啦黎啦 條路好e時 我呢d水皮都跑到
時運高就唔驚13621

仁仔你唔好玩野woo .... 你都話水皮, 咁我呢d 唔洗跑啦

但我想知條路線先woo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 22-8-2010 00:05 發表
原來去梅子林路口來回6k多d咋...  唔怕....
9點半前一定可以開得飯!

咁係咪即係聽日條路線得6k 多d ? 去到路口咁我地係咪要跑埋上去? 定去到路口就走?

如果唔係跑太遠, 我都想黎

升級   0%

該用戶從未簽到

七月十四  夜上梅子林

日期     :8月23日星期一晚
        起步時間:8:00 pm
        集合地點:馬鞍山運動場  
        事後特訓 : 暫定 頌安--稻香

1. 停雲          [跑+晚飯]
2. kf             [跑+晚飯]
3. 狗             [跑+晚飯]
4. 人仔          [跑+晚飯]
5. 街坊鄭伉儷  [跑+晚飯]
6. imchristy   [跑+晚飯]
7. Kin           [跑+晚飯]
8. Vileung     [跑+晚飯]
9. runrun       [晚飯]
10. laputa99  [跑+晚飯]
11. 露露         [跑+晚飯]
12. cc [露露去,我又去~~ 跑+晚飯]
13.daniel
14.路路  [CC去,我又去~~跑+晚飯)
15. ET [跑+晚飯]
16. 馬神 [跑]
17. Edith [跑]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 22-8-2010 21:37 發表
唔知o個度有冇locker呢?

我都想知WOO .... 係咪都係借LOCKER KEY ? 洗唔洗自己帶PAD LOCK?

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 runrun 於 23-8-2010 10:04 發表

我係街坊,家住梅子林附近,未跛腳前成日都會跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 23-8-2010 11:18 發表
嘩~ 好多人呀!!!

今晚一齊跑啦, 咁多人唔洗驚啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 23-8-2010 12:32 發表

馬神,見你同Edith, KK, 豬豬剩係報名跑,冇寫特訓,咁係唔係唔一齊食飯啦?

係呀, 我地唔特訓啦, THX RUNRUN, 星期3見呀
專登入黎同D 街坊應下節, HEHE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 24-8-2010 12:54 發表
第一次在馬鞍山運動埸跟各位C兄C姐跑梅子林,感覺很好,都有20多位出席,一路跟住久休復出嫁路路姐跑,只見佢火氣十足,真係跟到我C下C下,跑到路頂5K仲唔夠喉,

第一次在馬鞍山運動埸跟各位C兄C姐跑梅子林,感覺很好, X2

升級   0%

該用戶從未簽到

特別鳴謝人仔CHING, 要你等埋我地, 仲要帶路

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 24-8-2010 00:38 發表

我住馬鞍山咁耐都係第一次跑梅子林,
你好叻呀!一氣呵成~所以話唔好睇少自己啦..你做得到喎~
可惜咩o者....?? 而家唔熟遲d咪會熟囉....
呢個世界... 真正要可惜既事唔係呢d呀!!!你話係咪???

妳就唔係啦, 令太住咁近街坊都遲黎

咁妳以後要跑多D 梅子林啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 24-8-2010 17:33 發表
多謝各位...山長水遠走入黎馬鞍捧場應節.

開心跟街坊鄭跑, 好勤力呀你, 仲可以照顧埋大大, 希望你之後多D黎TKO 玩啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 24-8-2010 22:29 發表

我睇錶係o岩o岩趕到黎嫁

係呀... 睇到我好嬲呀... 平時人地好斯文架o麻... 唔講粗口既我都忍唔住xyz~#$%^&
其實早幾日心情都不太好啦.. 加埋呢單野 ...
都係一句啦:世事難料... 珍惜眼前人

世事難料... 珍惜眼前人 x 2