香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

6月30日衝城後兩日 屯<>元來回網友網跑 照片在244#

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

百厭星(小第兒子)明天終於考完最後一科,冇跑十幾天,明晚可以盡情跑過痛快......

升級   0%

該用戶從未簽到

其實要兩天內跑兩次長課的確好"甘",自問自己就冇可能,
所以我相信ken兄沒有留力嫁!而我之前跟個ken兄衝圈三次,他的速度(唔快唔慢)真係好適合d人跟住佢跑,好舒服

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-7-1 22:18 發表
屯元強度唔高,但係如果玩一次大大屯元,先圍屯門碼頭一次,再去元朗再折回,咁就唔同講法囉!

好吸引喎!記得預我一份!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-7-2 09:29 發表

好快,,,,,你幾時得閒先,,,就曬你時間

除左七月尾的日子唔得外,其餘大部份暑假日子都應該沒有問題,但上次屯元之路我跟左你同Oscar兄兩公里左右已經頂唔順你地的步速喇! 下次還是跑番自己的步速先得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-5 09:05 發表

如閣下有興趣,可以找找此款(荃灣南豐都可能有),價錢約350左右都可以購買。

我太太之前都去過南豐找STR600,結果都是沒有貨,不過好似有一間話可以幫人訂貨,Red姐妳可以去試下。(最終我都係去觀塘廣場購買,還有三色選擇 ,其實由屯門去觀塘都好方便)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-7-5 20:29 發表
WAIWAI ching,你太太都有跑步 ?
觀塘估計我下星期六可能都會過去
但想請問有咩色可以選擇 ?

我太太是一個冇嘜恆心的人,好難先叫得她去跑步。
之前是她去荃灣行街街時順到叫她幫我看看。

Ctse可以到觀塘廣場M樓 (觀塘地鐵站B2出口過天橋可直達)
M樓果間麗晶公司購買。

(但要注意逢星期三休息)
隻錶3個顏色是黑、灰、深藍色,
去到店舖個女人好似唔俾心取錶出來睇,只能隔窗觀望,真係睇清楚先買呀!
買完妳可能睇唔名本說明書嫁!到時再問啦!(我都是由Gills兄在這裡教我先識用)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-6 17:22 發表

小弟其實上兩個星期都經過該店,不過好似見唔到有貨, waiwai 兄,有冇單據,留個電聯給redred姐去前先致電問問。

張單應該有電話,等我今晚回家再告訴給redred姐知。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-7-6 20:18 發表
KEN 兄, 即係宜家觀塘都無曬貨呀 ?

唔該曬, WAIWAI 兄

Redred姐,前往時就打個電話去麗晶公司問下啦!Tel:23438389(觀塘店),
另外它有一間分店在九龍灣麗晶購物中心地下G19號舖,Tel:27980802,
兩間妳都試下問下啦!希望妳盡快買到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-10 11:59 發表

唉,咁咪要入多幾隻"炒"起佢﹗jg" />jg" />

真係有幸買到此錶 ,有心者真係要快快去觀塘走一轉喇!我記得上次間舖個女人話買晒唔會再入貨,佢話驚冇人再買咁舊款的錶,看來要打個電話比佢入定多D貨至得。