香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   9%

該用戶從未簽到

10月30日  操練 ( 請自行加名)
1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔
6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
7. Joew(報左先, 因為星期日另外有長課, 可能跟唔足全程)

升級   9%

該用戶從未簽到

10月30日  操練 ( 請自行加名)
1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔(有事做唔特訓)(跑完應會跑多1,2個外圍)(消防員)
6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
7.
8. Chris
9. 火仔 (我會遲到, 起步唔駛等我, 我會沿路搵你地ga啦)
10.mode(新人報到,最近先復操希望跟到你地啦!)
11. 大師兄(早就早啦.....等埋我呀.. 唔該.)
12. junjun (其實...我覺得逍遙跑絕不逍遙.. 唔知仲跟唔跟到 6 分一K.. 冇咩 concept)
13. KK
14. 映(bolo friend)慢脚+唔熟路
15. Philip (唔熟路)
16. Vincent

不好意思, 明天要帶朋友消遙跑, 不能來了, '七'號仔' 要留給有緣人.

升級   9%

該用戶從未簽到

TKO good morning!!!

升級   9%

該用戶從未簽到

升級   9%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-11-7 13:55 發表
來回10k ( 加埋入日出康城)

你地果日跑入康城有沒好大塵, 我上星期六早上跑入去, 好多泥頭車出出入入, 做左吸塵機.

升級   9%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-11-7 16:52 發表

無WOR ~~~我地好早出發加上 又有微雨,所以好好跑 .
你幾點 開跑 ??

我上次是天晴, 8:30左右入去, 可能是太遲入去, 好多大車, 每架車經過就好大塵飛去行人路. 所以乃晒野.

升級   9%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-11-15 14:02 發表

弓喜弓喜弓喜弓喜

遲來的 "弓喜弓喜弓喜弓喜 Cat Cat PB"

升級   9%

該用戶從未簽到

日期:     22 / 1/ 2011 ( 六 )
集合時間:7:00:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場副場                 

路線 : TKO運動場 X1> 日出康城 >TVB >日出康城> 寶邑路> 維影彎畔盡頭> 健明 >彩明>寶林 >坑口 >TKO 運動場X 1( 順時針) > 日出康城 >TVB > 日出康城 > TKO運動場  

路程:約37k

預計完成時間 3:45時
難度(5*為最高):**(沿途有10%上斜,90%平路)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 10-11度 .西貢可能再低1-2度 , 敬希參加者留意   

主菜 => 加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
               2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
               3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
               4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~水站 : 寶翠 , 運動場

1. 活
2. 映
3. BOLO
4. 文輝     
5. Philip
6. Vincent
7. iceberg99
8. 昌 (盡力起身)
9. 哈利
10. joew(first time join this one)

升級   9%

該用戶從未簽到

20 / 2/ 2011 ( 日 )
全馬挑戰組 - 起步6:20
約大家於早上4:20分  將軍澳MTR 往北角方向月台車頭等
1. WOOD
2. 哈利
3. Chris
4. Philip
5. 牛牛
6. 大雄
7. 呀茂 (會預番時間係油塘站 join 埋大家)
8. maylam
9. rockiec (會預番時間係調景嶺站 join 埋大家)
10.明
11. joew