香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   0%

該用戶從未簽到

活活,可唔可以出埋幅路線圖睇睇呀

升級   0%

該用戶從未簽到

無所謂, 我都未肯定黎唔黎到~
睇路線圖係因為我多數會遲起步, 想跟番幅圖搵番你地啫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-10-26 22:24 發表

如一定到, 早少少打比我, 我等你追

唔駛追啦, 你把火咁旺, 隔幾個山頭都見到你D火光啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

10月30日  操練 ( 請自行加名)
1. 活
2. 達CHING
3. 昌仔
4. 文輝
5. 車仔
6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
7. Joew(報左先, 因為星期日另外有長課, 可能跟唔足全程)
8. Chris
9. 火仔 (我會遲到, 起步唔駛等我, 我會沿路搵你地ga啦)

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".

日期:    6 / 11 / 2010 ( 六 )
集合時間:7:15am (7:30am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場副場                 

路線 :  TKO運動場 > 工業村 盡頭折返>左轉入康城路迥旋處折返 > 醫院後山 > 寶琳 > 彩明 >健明 > TKO運動場

路程:20k

預計完成時間:2小時
難度(5*為最高):* (沿途有10% 上斜,90%平路)

1. 活
2. 昌
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Absent List:
1. chanlouis911 (Sorry, Absent for this week)
2. runner_256 (要當更,會星期日補跑)
3. 火仔 (同上)

升級   0%

該用戶從未簽到

活活, 1203唔係星期六, 星期六係1204

升級   0%

該用戶從未簽到

lulu姐係以前逍遙跑常客黎ga, 成日特訓完就同mill姐去"濕平"~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-12-4 11:29 發表
各位早晨啊~~
拿拿拿....大師兄,我沒講大話架~~hgjD115" />" />hj
你睇樓上有甘多証人就知啦~~hgjD124" />" />hj hgjD124" />" />hj
忽然好掛住地D包包山添~~

係喎, 以前特訓項目係搶包山喎, 我都有少少掛住D包包呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2011-1-16 22:46 發表
大雄兄, 馬拉兄。。。。。 恭喜, 恭喜!
勁勁勁呀!

X11