香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

疑似leefs兄的背影 ????

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚黃昏在斧山道運動場見到疑似leefs兄的背影, 唔知係咪佢呢

當時"leefs"兄已跑完, 行圈作cool down (大概5線), 所以我先有幸見到他背影, 否則一陣風咁吹過, 無可能會認得他呢, 由於他沒有打正旗號著住網衫, 我都係含蓄d, 費時嚇親他
+1 0
上一篇︰灣仔運動場 封場通告下一篇︰被迫跑步!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-6-26 21:32 發表

今日冇著住跑衣跑步,但著住走,六點半跑完,
全場大約有三至四个女跑手跑緊加兩 勁人女子玩"兢步"!
我行緊時赤腳的!妳喺唔喺白T黑褲個位姐姐呢?

白T黑褲???? 死喇, 點解你見到我見唔到??? 六點多未天黑o者, ....

無錯一定係ching你 - 赤腳  - 白T天藍色短褲.

以前好似未見過leefs ching, ching一定係跑得太快.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知ching係咪講緊跑1線那位姐姐?

升級   0%

該用戶從未簽到

我通常6點左右到, 所以我到場你就走了

上慈雲山 - 長命斜

唔知ching ctse有沒有路線好介紹, 鑽石山附近, 但唔想跑長長命斜, 驚無命!! 有想過跑入西貢, 或者半程. 遲d啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-6-27 09:59 發表

跑入西貢一樣有長命斜, 近"牛池灣"處人多路窄路口又多,
如果好天可以由"東九龍診所"對面行上樓梯,5分鐘左右會見到有條山路,
可以路通到"彩雲村",中途左邊有分差路落翻"海港花園",
上邊空氣清 ...

看過網上地圖, 即培敦中學旁小路上?? 但會唔會唔覺意走吓走吓走到去墳場o架... 都係...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2008-7-11 23:56 發表

我有好介紹.鑽石山附近就南蓮園池外圍
一圈大概900米.唔怕食塵的話其實都幾好跑伽

Thank you -10 ctse, 在南蓮園池外圍跑, 同跑運動場圈差不多, 只是個圈較大d

原來ctse都喜歡浮下浮下, 我今天去o左浮, 免費兼且不是太多人, 實在太好喇

升級   0%

該用戶從未簽到

皇上, 你今晚大約10點幾係咪係斧山跑??
巴士路經八掛望吓, 椅!!! 擬似皇上背影 你今晚係咪著白T, 似底衫及藍褲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-1-18 23:10 發表

咁都比你見到!

監察員周圍都有呀!! 皇上果然很勤力, 早上跑完比賽, 晚上仲練習!!!