香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

7.26梅子林尋花問柳(部分相片貼於#373至397,以及hk.myblog.yahoo.com/ltfung)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-7-26 11:29 發表
抱歉抱歉
小弟今日尚在服藥中,不勉強出席了
各ching/ctse跑得開心d,記得留意身體狀況和補充足夠水份  

ram兄, 保重呀, 多休息吧... 服了藥肚子ok嗎, 不過一定手軟腳軟...

休息多d, 星期三前一定沒事的, 開課日見啦

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍ching, 你今天會跑幾轉這路線, 跑埋沒有到的ching/ctse果份, 辛苦晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-26 12:10 發表

1個人13公里,要走多65公里﹗跑到" />jhk" />

還有, 唔知這幾個小時內仲會唔會有ching/ctse話來唔到

可能繼續+公里

升級   0%

該用戶從未簽到

有幸與19位大漢上梅子林尋花問柳, 真係小女子的榮幸   希望沒有帶給ching 痳煩, 下次唔好唔預我呀, 我會練好d跑步, 跑怏d  o架喇...

首先多謝各位ching及小妹自己的參與, 謝謝瘋跑機兄借出豪華的clubhouse, 讓大家可以玩得放心, 更衣室更是正正正, 一個人獨享整個更衣室, , 諗起都爽.  還有跑完步便有西瓜吃, 晒多幾次都願呀... 起跑前更每人獲發一支水 (因恐怕把水預先放在山上, 會無晒), 真照顧周到.

最後15人到茶餐廳擦餐飽, 繼續吹水, 盡慶而歸

今天小妹以龜速1小時24分完成13km 已很滿足 了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 2008-7-26 22:01 發表
HeHe, 今日真失敗,只跑了3k多就收了步!" />

真失禮!

有參與已是一樂事

何需失禮呢   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-7-26 22:11 發表
今日傷風感冒未清,仍在服藥,所以一路就住,一見唔妥,邊行邊抖,汗水鼻水直流,三包紙巾也不夠。不過,出咗一身汗,舒服好多。最後連唔應該食o既西瓜都忍唔住口。

ck兄, 看不出你有感冒在身!!!

跑完步, 吃完西瓜感冒明天立即痊癒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-7-26 23:56 發表
NC姐 你都有影相喎.......................

相片這個複雜問題, 請稍後, 要動一動腦筋怎樣發放

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-7-27 10:03 發表
瘋兄快手快腳, 真係影左好多靚相
雖然無去, 但都感受到個種氣氛
屈教練條褲好突出, 一眼就睇到
nc 姐似乎成日喱埋左喎,一係去左楂機,掛住影人
皇帝的西瓜, 食到大家涼透心

希望快d又到下次

想請問特快組有 ...

我驚sharp得製, 都係做塊綠葉好d

原來瘋兄都影o左唔少相喎..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-7-27 10:26 發表
d隊衫真係好靚好醒神呢
跑於梅子林中, 就好似十面埋伏中的關刀門弟子穿走於竹林中一樣
勁正呀~

係呀勁正呀 - 條暗斜   

下次預埋sonia, 一於咁話

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-7-27 12:24 發表

nc真係好利害, 夏日炎炎都跑咁長~
我就唔掂了~

另外...我要熟識d到先~ 好多post都未睇又追唔到~
所以暫時只睇新界東及女子版呢兩個版塊多
我要努力d先得了....

我比走路快少少少少 我都想跑快d, 但好唔掂

我都係出世無幾耐, 慢慢就熟, 另外, 跑步都係自己跑, 無所謂

唔駛個個post都睇晒架, 最緊要睇女子版呢   得閒上去吹下水, 食個包 (係屋企)...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-7-27 22:18 發表

版主叫到,  我一定會在女子版到"打躉" 的...嘻嘻~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-7-27 17:12 發表
小弟真係冇用,琴晚食完飯返到屋企已經累到咩都唔想做,今日仲訓到成2,3點先原起身。而家食完野入來望一望,原來咁多ching ctse已經係度講返琴日梅子林一役既情況。
瘋狂兄真係唔得,一路跑仲可以影到咁多靚相,加 ...

大圍ching係咪穿白T那位 ,你會唔會因為比其他人多跑3k,所以... 

有些時候會看見回頭的ching,有時候會口痕問"ching咩名呀",有ching跑到傻o左,話"無名"  咁都得!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-7-28 00:01 發表

大圍ching係T 有 red cross 那位!

估中了  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-28 00:07 發表

哈哈.  可能真係有ching跑多3K(沙田方向)!

可能係跑返屋企,係咪miller兄

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 430# 的帖子

其實小妹想測試ching的清醒指數, 咁熱天氣驚有人會中暑, 我已盡量將問題簡單化, 沒有iq問題等等, 但都有ching答唔到 可能真係跑到傻左

任何一個網名, 係咪例如onon, kennethwat, 瘋狂跑步機等等

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-29 10:46 發表

NC姐好似都冇測試小弟?或閣下已測試了小弟但小弟當時無反應?

當日小妹係沒有測試幾位靈魂人物, 因為他們實在太繁忙, 再要他們用腦的話, 真係驚他們hang機

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2008-7-29 16:53 發表
當天沒ctse 問我任何問題....

有呀, 我問你係咪已走了一轉去北潭涌, 記得沒有???
定唔通我問了另一位ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2008-7-29 17:27 發表

又係喎....
唔記得咗添.....
p.s. 做乜咁問?

之前唔知係邊一版, 係咪charson兄話想由馬鞍山走番轉去北潭涌??? 唔通我又記錯, 唔係charson兄

升級   0%

該用戶從未簽到