香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

逍遙跑3周年紀念 - 3年前,3年後

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

2.路路  (星期日大埔10K,都系來"特訓")
    路路姐:可唔可以幫我問皇上拿兩條衭入將軍澳.我請妳飲茶 (唔幫都請)

升級   6.8%

無聊

逍遙跑3周年紀念 - 3年前,3年後

話說在3年前,一班有心人在長跑網傾傾下,決定集眾人之力以跑會友,發揚長跑運動的精神!於是搞搞下,就愈來愈多人一齊跑步喇!

3年後,大家都有著唔同既人生節奏:有D跑友繼續鑽研跑步運動、有D跑友放多D時間落家庭度而少左跑步、有D就因為工作學業關係而少左跑步。

唔知道大家既去向如何呢?3年後,如果你有空,一齊來飲個早茶,傾下大家的近況,回味一下"特訓"搶包山的快樂時光吧。

詳情
    日期:17/12/2011(六)
    "特訓"開位時間:9:45am
    地點:將軍澳廣場以前晶苑酒家既位置(我唔記得而家叫咩名)
    註: "特訓"之前跑步請自行相約

歡迎所有曾黎過星期六逍遙跑既人士參與!

搶包山名單: (來者請copy名單自行加名thx)
    1. 車仔 (星期日石崗30K所以"特訓"前只會在運動場踢下腿)
    2.路路  (星期日大埔10K,都系來"特訓")
    3..CC    ("特訓")
    4.明     (逍遙跑3周年紀念 - 3年前,3年後)講述入長跑網經過
    5.
    6.

升級   6.8%

無聊

Terence86多謝靚相,聖誕希望有機會同你和jc再一起跑步。