香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-22 00:26 發表
大家都知我要夜孖孖先上網.

我件網衫係背心. 首先唔捨得著, 然後有時太凍, 著背心唔系好頂得順.  睇來都要拜託mill姐幫我再買多一件網衫" />" />

andy你唔洗同我地講...你夜孖孖先上網...全人類都知ga la...唔洗咁強調!

小二一早買左網衫啦....如果你要...下星期五會見到mil姐!你預早pm mil姐及講個呎碼啦...
你係咪今日返香港呀...「真係好掛住你」...好想「炳鑊金」你嘆下~~
我明晚又好想跑...但又唔跑得多...我要在坦克0:59:00之前返到更衣室...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-12-22 00:56 發表

哼! 沖左涼又點會臭? 早抖啦!  希望發個好夢,嘻嘻!

亮哥!早呀!~~小二昨晚都係發惡夢...小二真係好熱氣...d夏x草涼茶唔夠威力...明晚要食番d雪糕降降火!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

早~早晨呀!各位癲友!快d起身食早餐啦....
今日小二餐牌是...「黃金粟米粥 +暖笠笠大饅頭」

癲友可以領取一份,只限早上供應!

大家食完有氣有力工作去、返學去、行街去...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 08:25 發表
為了給你跑多一點,我目標時間改為59:09" />" />" />" />

我仲要做計時員ga!我有2個goma計時器呀!?(要唔要帶)?

59:09... (多0:09)小二可以跑得去邊..??

查實....小二跑到「酒店」附近要調頭...苛唔苛k?
(總之要快過坦克59:09到達更衣室)

我好鬼怕你係我後面「嘈餐晒」....我要兼顧跑...又要計時...
睇下小二真係好錫你地...錫到你地「燶」啦!!

ps:鬼佬涼茶係咪啤酒呀...我咁大個女...未飲過酒...(飲過含有酒精既飲品..."阻你send地")

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 09:18 發表

小二 尋晚你跑左去邊呀??" />" />" />" />

如果你想係坦克c兄番黎之前到 你應該可以跑: 59min / 7min/km = 8.4km

http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/53074432/

根據以上的map 4.2km ...

kevin!你一朝早就說食了「Dry呀」,你係咪「想找屎」

我呢日已經忍口,留住個肚明晚食放題ga la....你仲係咪「引人」...「衰人」

我昨天去左跑青衣lor...唔好跑既...d路高高低低...唉...唔好提啦....都係青公好跑D...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿兄!!亮哥說唔可以帶GPS、或任何計時器呀...你忘記左啦...你要遵守遊戲規則ga!

你呢幾日返早呀....辛苦你啦!我一會出街行下...成日訓得唔好...我昨晚仲...「夢到你地呀!」

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-22 10:09 發表
早晨呀溫溫師姐" />" />

根拿兄...你大細超...你見到溫溫師姐就咁溫柔....見到小二就...

溫溫師姐妳明晚自己帶備沖身用品呀!仲有呀!更衣室左面有個辦事處,要填寫資料才有locker key,苛k?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-22 09:19 發表

邊個係最癲架,真係要認識下先喎!!

早晨呀!di692師兄!呢度邊個最癲?不如你每日都觀察下啦~~

我地每人「癲既程度」都唔同!
「大大癲 、大癲 、大中癲
     中癲 、中小癲 、小癲 、唔癲
(好似食米線d湯底一樣)

「小二」當然係.......「唔癲」啦... (小二仲好溫柔tim)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 10:14 發表

點會呀 青衣海邊 全部平路黎ga bor 唔好呃我 我都係住青衣ga wakakaka~~~

kevin 乜你住青衣ga 咩...好啦...你今晚收工去邊?係咪返屋企...我會去超市入貨...請你食兩個橙啦!

我平時做完運動...會踢拖落樓下shopping...有無興趣??
仲有呀....咁你下次跑完青公...等埋我一齊走啦...唔洗小二一支公....

青衣海旁唔係平路呀...你唔好同我嘈啦...要唔要今晚同你視察呀?好明顯你好耐無跑啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2011-12-22 10:34 發表
各位癲友早晨! 小二請幫我時間改快兩分鐘

成成!無問題呀!幫你改快兩分鐘!明晚盡情跑啦! 禮物等緊你!哈哈哈!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

溫溫師姐:沖還沖呀...唔好沖到過時呀...我地仲要「剷上」去食放題!
哈哈哈!不過明天只有3丁女孩子 (我地可以慢慢享受),但男更衣室一定爭餐屎!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-22 10:30 發表

" />" /> " />" /> " />" /> uihji" />" />hj

根拿兄:你今日乜野事呢?做乜嘔血呢?唔好太操勞啦!要唔要小二幫你睇下乜事呀~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 10:54 發表

係呀 不過我住青衣南面~~應該唔同路喇~~" />" />
其實你咁近 應該可以係青公行北橋番屋企喇~

kevin...由青公行北橋...你想小二隻腳抽筋咩....你又知我係青衣北(唔好扮聰明)

荃灣西有「趴士」返青衣,都經你個度啦...咁你平時走佬...搭乜走??

仲諗住今晚約你出來tim...(真正既目的:係想你幫我「抬」米返屋企...我要入好多貨呀!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

各位「荃」身癲地~~師兄,師姐:

「癲癲地~~2011 青公精準賽+聖誕飯局」  
日期:2011年12月23日(五)
時間:A) 精準賽   (7:00pm 起跑)
         B) 聖誕飯局 (9:30pm)....但我地大約9:00pm左右可嘗試殺入去

地點:A) 荃灣西網球場更衣室
         B) 如x廣場 漁x

費用:$158加一(約$176/位)【現時食飯人數:12人】

**精準賽規則:

1•由專業計時員"小二"擔任!
2•亮哥口喻:不准帶mp3、不准帶涉及gps既東西、不准帶錶/計時用品

3•最接近「預計時間」的6位,可獲以下豐富獎品(choice一份only):
     半價享用放題(名額:4位)、ARMBAND(名額:2位) 特別鳴謝pepper

請大家人工智能報名及填上「精準賽時間」!

路程:由荃灣更衣室至嘉頓來回(約12.3km)

1•坦克       來回:0:59:09
2•小二        ----------->     (自跑!)
3•根拿       來回:1:02:34
4•成成       來回 : 1:06:00
5•joe         來回:0:59:59
6•carman  來回:1:11:11
7•kevin     來回:1:18:00
8•會長       來回:1:18:00                     
9.  大力       來回:1:05:36
10.Jacky     來回:1:05:00  (唔食)
11.Paulp     來回:1:02:00
12.runrun   來回:1:18:00              
13.bonsir    來回:              (唔食)  
14.Eddy      來回:1:04:30                    
15.skylinelin 來回:1:14:31  (唔食)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 10:59 發表
我都知係陷阱黎ga la~

我今晚要去打邊爐增肥ah~~

kevin...唔好咁講...小二邊會俾陷阱你踩呀(我係擺明!) ...wa...你呢幾晚都食左唔少wor...你明晚跑多幾錢肉緊啦!
jacky師兄!早晨!唔通你想今晚來青衣...幫小二「抬」米?? (邊好意思呀!)..等小二教你點來啦...
由葵盛李x堯中學左面斜路落去...見到「回旋處」,踩上去d石地草地...左面是華人x場...右面是海濱...直行就係「小二島」啦!
係咪教識你來...你會幫小二呀...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 11:36 發表

搵日約跑叫島主帶領大家去參觀下小二島喇~~條橋都幾甘下ga~~

Kevin+jacky ...不如30/12玩耐力賽呀(一定跑屎) ...
由荃灣更衣室跑向==>荃灣海濱海旁==>直上青衣北橋 (來回) ==>荃灣海濱==>更衣室==>向嘉頓(來回)

jacky..乜你平時唔洗「抬」米返屋企ga 咩~~有工人??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

屎火,可能「小二」作病...呢幾日早上不停流鼻水(小二有鼻敏感),又發惡夢
現在有點暈暈地tim... ...面珠登係「熱熱地」...唔通發燒燒?(發骨熱又會增高多少少...真開心!)

小二現在要訓下先啦...應該「作病」!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-22 12:10 發表
樓主,乜妳唔知買夠幾舊水d超市會送貨ge咩

小二探熱中....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-22 12:15 發表

唔駛探啦,呢度咁hot,妳起碼都108度啦

最新消息:小二現時體溫35.9度...根拿兄..你有無車車呀...可唔可以買碗牛腩麵我食呀...