香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二都要同d放題屎過...小二要食「加州卷」、「旦卷」、「八爪魚」、「烏冬」...總之係燒物和熟食都要...
小二要「撕殺一番」!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

溫溫師姐 小二無事啦...只係流下鼻水... 小二只係想食...牛腩麵...
但剛才小二真係好熱ga...又暈暈地...佢地話我「炸炸帝帝」

可能小二間房...既冷氣係...30度....  

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 12:19 發表
體溫35.9度無燒喎...咪扮野...繼續開工喇...!!" />" />

乜你咁ga...扮下野都篤爆人...我想根拿兄...買碗牛腩麵我食jar ma...
不如坦克你買俾我食啦...我地好近...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 12:33 發表

公司今日開party...食SPAGETTI HOUSE到會~~~wakakaka~~~

kevin....小二想食...意大利粉...可唔可以拿d俾我食...你係邊度呀?(小二好肚餓呀)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-22 12:34 發表

好呀,我一陣買定一碗俾妳,聽晚食好無

聽日碗牛腩麵會發脹....唔好食.... (突然覺得人生有點乏味 ...有無二公俾我做下呀!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 12:39 發表
牛腩麵就無喇,飲堂買個十一蚊飯盒你食喇....好鬼難食架..." />" />" />" />

照殺!薯仔飯(走汁)/瘦叉飯(走屎油)..飲白開水

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 12:37 發表

你有牛腩麵喇 仲想食我d意粉~~唔制~~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

小二邊有牛腩麵呀 ...根拿兄要明晚先俾到我食
坦克兄又話飯堂d飯難食...
咁淨番kevin 哥哥...你既意大利粉gei... (kevin哥哥~~~)

根拿兄!你係咪「找屎」呀 !叫kevin 俾pizza我食...明知小二個肚...唔食得芝士及豆類既...食左個肚好似生古脹咁...

di692師兄!你終於發現自己都係癲癲地呢 ...歡迎你加入!你明晚唔join我地?我地玩「殘忍精準賽」

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2011-12-22 12:49 發表
各位午安啊..hgj088" />" />" />" />hj
小二姐.想問下可唔可以系你呢度買下廣告啊~hgjD088" />" />" />" />hj

怒怒姐!請問是否宣傳「長跑網」既活動??
小二都未覆你...你下次要數50下先~~今次算你啦!下次要打pat pat ga la!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-22 12:51 發表

好想去,但未放工呢,我時間仲慢過你,我係散住步咁跑架!!

di692師兄!薯仔+瘦叉...倒落個胃度...都係一樣,變成能量...所以溝埋一齊食無所謂!哈哈哈!

我出晒名龜速...我係出名「慢跑」,唔係個個得ga...好有技巧呀...我跑7-8min/k 啦...

我地癲友逢星期五晚7pm在青公跑...其實你7:30pm到都無問題...你一定可以追到我ga

總之你預7pm-8:30pm (就係癲友跑步時間),你隨時在青公大叫「小二」,我會聽到ga la!

希望下次見到你啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 13:03 發表

小二等緊你黎開餐呀~~~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

kevin哥哥,你公司係邊 ...小二「飛的」出來...  
不過你食完先啦...唔好玩電腦住...話晒你地公司食飯飯...2pm後再傾啦

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2011-12-22 13:05 發表

知道啦~下次會數到100先..送多50比你又點話呢~

咁就乖啦~~怒怒姐!小二明晚會向癲友「加多幾錢肉緊」宣傳24/12特訓!
   【癲友報告!癲友報告!】

迎全馬12月24日星期六長課耐力操
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15336&extra=&page=1

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 13:21 發表
鮮奶+檸汁....洗胃咩..." />" />ghj

師兄...小二盒飯飯呢?我等緊薯仔瘦叉飯 (走屎油)...

小二現在只係食「大蘋果+白開水」(小二要減肥及留住個肚明晚「撕殺一番」呀!)

請送去:荃身癲地(小二大樓888室)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-22 13:13 發表

唔好飲白開水啦,試下鮮奶+檸汁,又開胃又飽肚(唔苛的話)
我跑十分鐘/km,點追都係睇你背影咋!!
我都係成日係青公跑,城城,mill姐成日撞佢地架啦!!

di692師兄!點解你要「撞」佢地呀...「撞人」係唔0岩ga...知道嗎?
我們要相親相愛呀!大家都係「青公癲友」係...一家人ar ma...

小二鍾意飲「白開水」,d人話食完蘋果再飲大量水...可以好飽肚ga!

你跑10min/1k...小二唔信!

pepper 師兄係巧巧人屎!明天的「殘忍精準賽」,其中2份禮物是他們贊助!佢地(pepper太太)都巧巧人!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

[坦克師兄!明晚俾我玩下你部新電話!苛k? (你去食飯飯先啦...)

昨天有朋友送xmas禮物俾我...竟然是XXXL 背心...嬲嬲地

請問大家有無2012年A4 size 既記事簿(銀行/公司宣傳都無問題,最緊要有得用,可以顯示星期一至日?? (煩請大家幫小二留意下,謝謝!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-22 13:54 發表

我跑步習慣頭dup dup , 唔止撞佢地,仲成日撞山,撞樹,撞柱,搞到成身傷

di692,...你果然係「癲」....你無入錯會...呢度好歡迎你!你已經成為「癲友」啦!  

我地呢度仲有一位「癲友A」..他係凌晨先出沒...睇下你地有無緣份啦!
你要抬起頭做人!!點解你要習慣頭dup dup..你怕甩鞋繩?or怕踩地雷屎!?OR 怕你既左腳踩到自己既右腳

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 13:56 發表
A5 size既就有兩本,你要唔要呀..??
個電話我都仲俾佢玩緊...未識玩佢住,今朝set左alarm,我竟然攪左分幾鐘先整得停佢,差d俾老虎咬死...!!" />" />

要呀!要呀!A5 照要!謝謝!

好心你就安排老虎入鐵籠訓啦...洗乜怕佢咬你!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-22 13:56 發表

xxxL,岩我喎!!今年未收禮物喎,嘻嘻!!

係女裝黎ga...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-22 14:02 發表

好,等我今晚會一會這位癲友A,但又怕驚撞襯佢,明天跑唔到精準賽咪屎得!!

唔洗理「癲友A」啦...佢好跑得...佢對腳係skyline 引擎...好勁ga...

不過小二喜歡 波屎911 多D!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-22 14:15 發表
俾佢咬係我既福氣黎架..." />" />

(坦克既弱點就係....怕老虎唔咬佢....又多一個「癲」啦...救命呀....小二唔做樓主啦 ....)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-22 14:47 發表

你唔做樓主? 你都仲係地主 同 島主呀 小二~~" />" />" />" />

我唔做樓主、地主、島主...啦...小二很疲倦...小二而家係openrice..睇緊明晚放題既食物list...
食係好緊要ga...小二今日無啖好食...又無薯仔瘦叉飯(走屎油!)
又無意粉食...又無牛腩麵食...小二唔開心!