香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~活動區【2012年4-5月份】

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2012-3-31 23:55 發表

爆個秘密俾你知, 我對idaten係今日所有跑鞋中最平最渣0嫁.  今日你應該會幾辛苦, 車比平時多咗, 對呼吸不利, 影響表現.  有時間多啲同大家一齊操青公啦

Idaten 好野黎ga....我果對就快打柴......應該要整多對.

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 阿貓 於 2012-3-31 23:30 發表
會長 ~ 謝謝你講咁多跑步的學問給我知道, 我會努力進步的.
施蛇 ~ 好多謝你介紹呢個又癲又好玩又有意義的跑會給我&次次照顧我呢只慢慢腳.
胡蘇師兄 ~ 希望有朝一日可變成快腳..拍住你飛行吓啦.

Paul師兄  ...

阿貓ctse.......我地都好高興認識你!
如果你參加我地既青公約跑,就會發現你口中小弟所謂既快腳,頓會變成一對臭腳...........癲友真正既快腳(tank 兄, joe 兄, 亮哥, Paul 兄, 火兄...) 癲起上黎會嚇屎你.

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 126# 的帖子

"發表於 2012-4-14 01:51  只看該作者
「荃新癲地」~~癲友癲癲地燒烤樂
日期:2012年4月14日(六)"

小二...你個 post 都出得好....早吓禾.

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 143# 的帖子

其實到最後, 要去文東路公園借locker ?

同冲身 ?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

謝謝runrun ctse 同成成回覆....我會早小小到去視察吓先!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 172# 的帖子

Gun sir 點解唔來 ??