香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

[ 你 ] 依排聽乜歌?

升級   30.33%

該用戶從未簽到

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-5-11 22:56 發表
記得讀中學果時有聽E 隻碟, 果時 8x 年, 個封面都算好大膽,以前D 12" 黑膠封面, 點會咁架,宜家就梗係小兒科啦

登錄/註冊後可看大圖

最近攞隻CD出離聽,又 ...

買佢的The Confessions Tour DVD來睇啦, 有驚喜的 (不過己兩年前的碟了)
娜姐真係好勁的, 成五十歲人仲非常fit, 成身肌肉, 好鬼大隻~
佢的dancers 又係個個都好大隻, 跳得好勁秋的~

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-5-29 23:00 發表
又出新碟喇, 保持倒水準, 今次D歌好輕快,正.

Susan Wong 把聲又真係好靚~
據報導, ABBA的公司原本不許翻唱他門的歌
聽了Susan的"The winner takes it all"後, 就准許她翻唱此歌
真厲害~

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 461# 的帖子

咦....我勁愛聽Enya的歌, 原來你同我一樣~

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 469# 的帖子

佢d碟, 我屋企多數都有, 有好多首都鐘意, 寫幾首歌名先~
wild child, flora's secret, one by one, china roses, on my way home...

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 501# 的帖子

哈...我媽咪好喜歡周華健的, 尤其呢首花心~
好多年前在紅館的演唱會, 我們全家要陪她去睇, 現場氣氛好好的~

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大力蘇 於 2010-8-15 22:14 發表
安全地帶 - 悲しみにさよなら - 向悲哀說再見
http://www.youtube.com/watch?v=iAA-aEffyRQ

呢首好聽~