香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

^^ 將軍澳之友-->報到

升級   0%

該用戶從未簽到

你好 ~ sing ching ~~~ 我都係將軍澳之友呀 ~~~
你有冇跑過圍住興建中的將軍澳運動場外的單車徑呀 ~~ 平時好多跑手出沒ga ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

Atirily ching / ctse,歡迎來到長跑網 ~~ 閣下也是住在將軍澳嗎?有沒有閒時跑跑步呀 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Atirily ctse 你好 ~~ 稱呼 ching ctse 係我地長跑網獨有的文化 ~~ 聽聽下就會慣 ~~
另外想問,ctse 平時跑開邊條路線呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Atirily 於 2008-11-9 22:39 發表
chairman ching,

通常會跑圍住運動場外的單車徑,一圈約2KM,我會跑3圈。你呢?

Atirily ctse ,

哈哈 ~ 我也是經常跑將軍澳運動場外圍的 ~ 因為一來很近我家,另外很多跑手都會跑那兒的 ~~~
不過而家要應付公開試,所以一星期只會跑一次 ~~ 而且少去左運動場外圍跑 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-20 16:09 發表
hi 各位 .....
我會一星期一次會跑東亞運動場果ben...

ching 你好 ~ 我也是將軍澳跑手 ~~ 我都會閒時跑那兒的 ~~

p.s. 閣下平時跑開幾點呢 ?