香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

最新亮相跑手 - vhtober

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-8 22:50 發表
ha ha

sh sh .............小弟出貓

問左大人,

是小弟大人bingo左!!!!

都話架la...男人..都唔知有e d 公司架wor.....唉~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-8 22:54 發表

Photoghy assistant / image designer or Assistant Manager?

Speed ching is amazing!

blurmax ching: mrs speed is AMAZING~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 blurmax 於 2008-11-8 22:54 發表

Photoghy assistant / image designer or Assistant Manager? -----> NO!

升級   0%

該用戶從未簽到

SORRY~~~開心得滯..忘了..

是婚禮塲地佈置??.....> yes ar...但係...backdrop..入面, or 全場有一個product...係我做.....你知la..個backdrop 有時都好大型..係outsource 出去做...但有一樣野...係我地做...係咩呢究竟?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-9 01:28 發表
Banquet / stage / wedding dresses designer?

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

......漁翁"剎"網都唔中ka ..... ching~~ stage design 我都有比意見..不過主要唔係我做~~~wedding 入面....仲有d 咩你無講架..唔係個stage, 唔係衫..唔係photo..唔係make-up~~仲要d 咩ar?? ......原來..我唔做..真係正確選擇~~~~ 都無人諗起既?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-9 20:09 發表
Flower decoration designer?

CHING....中番次la.....hahahahhahahah

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-9 20:59 發表
vhtober c tse

是  wedding 司儀??

是負責賓客禮物??

速行ching.....blurmax ching bingo 左la.....hahahhaha你又唔叫速行嫂幫下手....

升級   0%

該用戶從未簽到

嚴格來說..我係插花導師....不過有時間/有野做..我都要幫手~but anyway...又一次證明~~我轉行係絕對正確~~~~~~~~~~香港人..除左情人節..好似無諗過要flower arrangement 架... ~~~唉......男士們~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-11-9 21:26 發表

VH,

Got U at last!

勁ar ching~~~~估唔到最後又係比你估中~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-11-10 12:27 發表
師妹,小弟個人認為,送野俾"佢"都係親手做好d,不如下次約跑完你教下我自己插花仲好啦!

唉...ching~我從來未見過..有男生會為女朋友包bouquet架...如果你有需要..教又點話ar..你唔好話親手做ar~order 都嫌煩la~"是但咩都好la" e 句我就聽唔少~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-11-10 12:30 發表
blurmax,
U got tober twice la! Haha

我都話..blurmax ching 可能係私家偵探

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-11-10 13:35 發表

無錯﹗小弟大人,每年都只會在情人節,提醒小弟要送花" />" /> 。

講清講楚想要咩咪仲好...好過你買錯野..收又唔係..唔收又唔係ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-11-10 13:39 發表

小弟都曾試過親手摺花給大人,最後.....她說....買一紮真花會有誠意D。

唔係掛...ching 你真係講真架........勁 wor....
sorry ar..比我簡..我都要真既lu...真既..殘左就可以唔要..換新, 假既..舊左..dum 又唔係 留又唔係...

不過, 真係喜歡花..應該唔好情人節送比佢...唔係$既問題~係d花唔會靚

升級   0%

該用戶從未簽到

no problem ar ching....幾差都無問題~最緊要夠力..因為真係好重架.... ~所以我都手瓜起展架...hahaha