香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 12:12 發表
wei wei wei~~~圍圍 你有無參加長洲個賽事ar~我同catcat 都想去ar~你去唔去ar~~
wei wei wei~catcat~不如你明日跑果時~sale 下..睇下有無人去ar~
我想去長洲買果d 包山souvenir, 仲有蝦羔~

個比賽幾時架...?
貴唔貴架...?貴既我無$報名架....?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-4 12:12 發表

monk monk ching, where u work?  i will go SSP from Mongkok..

yungyung:
甘你使唔使放行李係我屋企唧???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 12:13 發表

YUNGYUNG~其實~唔識路果個係catcat~~~佢係ssp 之友A 貨來KA~~

你點知架...............
李鄭屋個邊....真係唔係好熟....

升級   100%

該用戶從未簽到

又要開會啦......
今日有3個MEETINGS呀.....想死...

升級   100%

該用戶從未簽到

開完第二個會啦我.................................
無晒聲啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-4 12:36 發表
其他比賽可以遲d報, 依家快快趣趣攪掂個美記半馬先啦!!!

頭先12nn啱啱先有得網上報名咋, 我已經報咗啦, 搭大會早上6:15am尖沙咀開出果部車去~~

有冇Ching/Ctse玩呀(可能有DChing/Ctse已經係 ...

VV
你報唔報美記個比賽呀...?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-4 13:04 發表
CAT CAT

你明天 吾帶MOBILE, 甘點聯絡 Oh.............

10點係"熱情如火"等呀....不見不散呀...
你到時call下VV呀,佢可能都會去坐下吹水...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-4 13:41 發表
vv cat cat

今晚 我同terry 到 "圍圍 ching" 跑"梅林子" , d人吾係太熟

勁呀....bonbon跑梅子林跑上癮呀....
你跑完上黎report呀....
d人唔熟唔打緊啦,傾幾句就熟架啦....

to 圍圍:
今晚將ssp三寶之一既bonbon交過你,你好好照顧佢至好呀...知無?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 13:32 發表
死LA...自從上次在熱情如火見面後..都無見過BONBON 同堅堅LA~有無成個月AR?

堅堅好似失蹤左甘...................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 13:45 發表

我都好掛住你KA~SO..明天儘量會到KA LA∼
唔打緊LA∼1次生2次熟LA MA∼而且仲有圍圍同堅堅MA∼你好有使命KA, 你要幫我同CACAT∼去識埋我地D TEAM MEMBER MA

bonbon:
你今晚記得同d ctse宣傳下我地SSP街坊小隊,要踢多d人入會呀.....

升級   100%

該用戶從未簽到

我都報緊美記個比賽呀...
不過credit有d問題,要遲1x min才可報到....
我同vv都會玩啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

我剛剛報左啦....美記....
呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

各位ctse(mainly for vv + bonbon):

2009年2月1日馬鞍山個隊際賽名單更新:

長跑網女子A組 : running-sue + runrunrun + 雪花 +  Mill
長跑網女子B組 : ee_tpk + witchycatcat + vhtober (vv) + bonnie (bonbon)
長跑網女子C組 : emi + ANSON + 艾莉絲•韋 + Qoo
長跑網女子D組 : 快活人 + ~~菲菲~~ + 美洲豹 + kandis
長跑網女子E組 : carcar + schnix + yungyung (欠資料) + 欠一人

我已經代vv + bonbon回答左suesue: no problem啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-4 17:06 發表
我都報咗啦...btw,SSP Swimming pool 係唔係李鄭屋Swimming pool ar?
yungX2, 我係科學園返工架

唔同.....
為免會錯意,大家都係係番ssp swimming pool門口等啦...ok??
各隊員有咩意見....

to yungyung + monkmonk:
你地如果要放行李係我home就早d通知我呀..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 20:22 發表
仲有機會報名~不過要by mail law~我個死人printer, 咁岩又無ink~又要save and then 返到公司print~再寄~唉~煩ar

我唔理你用咩方法,總之
你一定要報到名呀

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-4 22:47 發表
yesyes,唔該晒

好呀...
甘你兩個換好衫後call我,around 7:30-7:45pm,記得預早幾分鐘call我,因落樓及行過黎要一d時間...
我係油站等你地..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-4 23:44 發表

2008中國北京奧運會?馬里奧肯定係西洋物品,乜有關係架?超音鼠?!

其.....實..........
我都唔知超音鼠是咩黎架....
佢唔係卡通片中,個身黃色個隻野咩.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-4 23:41 發表
你地d 留言都留得好多下喎,,,咁呀...我聽晚如無意外, 放工唔好太遲都應該去到ssp 泳池搵大家, 不過聽晚好似都幾凍下...

泳池門口有一班人熱身就係你地~~~
ssp 街坊小隊~~~

我會著件風褸囉...
但通常跑跑下都會除衫架啦

升級   100%

該用戶從未簽到

""我係個邊留左言,,,...行上行落成半個鐘呀...我係屋企坐多陣仲好...不過唔緊要啦, 第一次見大家...我咩都唔會帶呀. 袋20蚊同key算數..."" by 龍龍ching

龍龍:
如果你唔想行過黎ssp泳池,甘不如我地約你8:05-8:10pm左右,係大埔道間嘉頓門外等啦....(青山道果個門口).....ok?
anyway,我今日會再call你confirm

升級   100%

該用戶從未簽到

剛收到suesue ctse的pm(如下),現為2009年2月1日馬鞍山長跑網女子隊際賽宣傳一下:

""現在欠一個就可以組女子e隊,你地ssp有冇好介紹? 多幾個唔怕,可以加入a-e組任可一組"" by sue

有無係度睇到留言又有興趣加入組隊既ctse呀?至在參與大家玩咋........
有興趣加入既ctse請在此留言啦...