香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-7 23:04 發表

圍圍, 今日我都獨自跑咗樂善徑30k一轉呀, 今日我扮駱駝, 冇帶水(結果我全程只係在鹹田飲過一支汽水同一支寶礦力), 剩係帶咗一個小麵包, 幾條energy gel(全程都冇用過), 外套同銀包就上路, 由北潭涌起 ...

joejoe ching真係唔勇敢,唔帶水仲要一個人自己去跑30K山,比我真係唔敢呀!下星期你係咪都會玩樂善盃呀,如果係到時可唔可以比我試下跟住你?
其實而家我都唔係好清楚到時既補給會係點,不過穩陣計我都諗住買個2L既水袋背囊到時用,仲會帶energy gel同埋少少乾糧,希望到時可以順利完成比賽啦。
係呀...我上次都著咗對新行山鞋跑山,真係有料到,跑山呢d錢真係唔使唔得!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-7 20:34 發表

有個好簡單嘅方法, 就係學我咁, 走去做Lasik(即係激光眼, 做咗包你變X-men). 做咗咁多年, 都仍然保持冇近視, 不單潛水鏡唔使配度數(選擇真係多好多~~), 之後買嘅黑超, 泳鏡, 雪鏡等gear ...

我都想做呀,但係一來冇錢,二來好似咁大年紀唔係咁適合做,所以都係唔諗, 呢d咁高檔既活動都係冇我份啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-8 07:37 發表

圍圍甘謙虛呀........
FYI, joejoe同fung sir都會玩樂善盃呀..

我邊係謙虛....咁人地真係冇咩玩山既經驗wor,咁到時約埋佢地一齊起步都好wor。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-7 22:44 發表

圍圍~~~比起我黎講你已經係好勁呀,,,唔知我幾時或有冇機會跑到呢個時間呢~~~

dickdick ching唔好咁講,我呢d時間其實好普查咋,你只要參考多d其跑手既訓練加埋自己努力,你好快可以跑到呢個時間。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-8 10:37 發表

錯錯錯!!!!
人地叫龍龍呀....
圍圍你做咩唔聽書架...

係咩 ? 咁龍龍咪龍龍law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 10:54 發表
wowow...圍圍 E + 個TITLE 係....元老級尊貴發燒跑手

係....幾時升咗上神枱我都唔知tim。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 13:49 發表
HAHAHAHAHA~BONBON 時時都咁可愛既~" />" />

i go la~去exam la~886~

vv 加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-8 17:05 發表
各ctse好呀, 明晚我都有興趣join你哋一齊跑呀
不過我平時都好少練習甘長, 希在同你哋一齊可以跑完全程啦~~~
Cat Cat ctse 我pm咗我電話給你

菲菲ctse 加油呀! 星期日比賽果日見到妳,後尾妳行開咗冇耐running-sue ctse先來到,之後就搵妳唔到lu,後尾妳跑成點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-9 09:35 發表
To Cat 隊長

今晚想"飛髮"and 個肚時常.......
可能會遲來到
可能撞你們回頭
可能自己去跑ssp球場

總之跑完集合飯局

Kin in Running

恭喜super堅 ching澳馬跑到好時間呀 ,今晚如果唔join SSP小隊跑既聽晚過來沙田走轉Recovery啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-9 00:53 發表

Fung Sir 14號有事要做, 唔嚟得比賽, 佢都好似有意讓個位比有興趣參加嘅Ching/Ctse~~

圍圍, 比賽時最緊要發揮自己嘅長處. 你嘅強項應該係路跑, 我則較善長行山, 上落碎石坡. 不用等比 ...

joejoe ching,我估到時應該都唔會慢你好多到終點既,到時睇係會唔會係終點大食會見到你啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-9 10:16 發表

圍圍:又拉客呀(kidding)" />" />fgj

catcat ctse:
哈哈....梗係啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-9 11:01 發表
是呀忘了
今晚慶功
圍圍下次再慶

Kin in Running

好呀....一齊同你飲返杯麥營養飲品賀賀佢!

升級   0%

該用戶從未簽到