香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我想知你地同左幾多時間完成30km呢...我係新會員dickson~~~3/12 ssp有得跑~~~點跑嫁~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

hello ~~~ 各位c hing, 我都想跑呀. 不過家住李鄭屋村...唔想行去ssp泳池等, 你地係咪會在嘉頓後面大埔道個燈位開始出發呢~~~咁我就可以8點2係o個到等你, 等我加張相先...

我跑步咩都唔帶喎, 我只想同大家跑下, 試下腳....

我英文名叫dickson, 可以叫我龍仔.. 兩樣都得.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

你地d 留言都留得好多下喎,,,咁呀...我聽晚如無意外, 放工唔好太遲都應該去到ssp 泳池搵大家, 不過聽晚好似都幾凍下...

泳池門口有一班人熱身就係你地~~~
ssp 街坊小隊~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

很高興可以識到大家, 希望日後可以繼續跑落去啦, 感覺大家都係好好人~~~
最神奇的事就係bonbon住係我"格"黎~~~

經過今晚的1小時30分左右的訓練, 大約12至13km的路段, 上山落山, 對於女仔來說已經好了不起~~~跑到我都有點累~~~加油呀

升級   7.05%

該用戶從未簽到

由深水埔嘉頓上山...大埔道...金山....落山....大圍....顯徑村拆返....嘉頓.....好在明天不用上班...

不過我都要訓了...再見.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-6 01:02 發表
很高興可以識到大家, 希望日後可以繼續跑落去啦, 感覺大家都係好好人~~~
最神奇的事就係bonbon住係我"格"黎~~~

經過今晚的1小時30分左右的訓練, 大約12至13km的路段, 上山落山, 對於女仔來說已經好了不起~~~跑到 ...

~~~mud 只係感覺咋?! 我地一睇就知係好人la

可能我打錯左,,應該係覺得~~~仲有,,我內向咩, 你地個個都食完野, 我"成"碟飯都未食, 咁我第一時間緊係飯晒碟飯先啦, 你地係咪超人黎呀, 好似唔駛食野咁, 跑完步一定要食多d碳水化合物, 用黎保沖體力呀, 飯就係最好的選擇...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐: 有冇人搵到ssp 運動場開放時間可以放上黎呀...thx

升級   7.05%

該用戶從未簽到

thx, 2008, 係咪院友呀~~~我聽日黃昏5點幾應該會去跑一轉~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-7 14:35 發表

VV:
我跑44'10呀...雖然衝擊唔到43'但係都PB到,都幾滿意。" />" />
記得操多d斜跑呀...如果唔係小心條「烏蛟騰」真係攞妳命。" />" />  

圍圍~~~比起我黎講你已經係好勁呀,,,唔知我幾時或有冇機會跑到呢個時間呢~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-8 19:32 發表

哎吔。。我可能只可以同大家去吹水,明天先可以覆實

跑完都成10點~~~你出黎吹水一陣又要走, 好辛苦喎, 又要坐車, 又凍, 又夜......

如果真係唔得就下次再跑啦~~~

8點ssp泳池~~~我無問題~~~我個日話唔得, 係你地話約7點, 所以我先話未必咁早去到......