香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 13:10 發表
11月29日跑步報告
~人生第一個30k長課~
當日早上7:30am在SSP泳池集合,由於天氣凍,我特別在出門前吃了屋企找到的僅存物資-----兩條蕉及一罐咖啡,而且早一點到先做熱身,我與joe ching準時7:30am出發,路程如上已報告了 ...

CAT CTSE 你好勁呀 . 意志力好強   superwomen  .佩服佩服

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 16:10 發表

我意志力好薄弱架咋....
ctse/ching你有無興趣加入我地個ssp街坊小隊,一齊跑一齊食呀...?" />" />hk

好想跟你地學野 .但本人多數在斧山或將軍澳跑.
SSP 比較上吾就腳 ...
但可以搵1DAY 到訪學野的..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-1 16:31 發表

快活人 ctse,有冇興趣入來沙田操下上斜路呢?
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2271&goto=lastpost#lastpost

好有興趣呀. 但我跑得好慢 會吾會影響你地架 ..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 16:41 發表

係喎.....快活人ctse,
你好似2月1日個女子隊際賽都有喎....我地ssp街坊小隊都有好多隊友出賽呀....
到時可以見下你啦....." />" />hk

SUPER CAT CTSE .到時真是要多多指教呀 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-1 16:50 發表

唔會架,如果可以多d人一齊操,咪可以搵d差唔多速度既人拍住跑,所以越多人join越好。

但你地跑得甘快   
好難搵到個同我差無機甘慢的一樣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 16:59 發表

呵呵...........我多左一個名...
我好水皮架咋.....
不過我就鐘意結識d勁既ching/ctse,跟下佢地跑,自己都會好似好勁甘....而且才會有進步嘛" />" />hiuijhkj

水鬥水   

跟住D 勁人跑 真是會有進步架.
我自己就跑得好細步 . 丁丁腳甘跑架咋...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-1 17:03 發表
快活人ctse,
佢地好nice ka , 小妹可能比你更慢,到時吾好”Dum抵”我至好...." />" />

你是其中一位SSP 小隊主力成員  ? 你好呀  !!!
慢依架野 是我強頊....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-1 23:02 發表
其實我地既組合..係有如下架:
catcat + vv = ssp twin~
ssp twin + bonbon = ssp 3 寶
ssp 3 寶  + redred = 美少女戰士~
美少女戰士 + 快活人ctse = 應該都可以係 美少女戰士~因為好似可以無限加人ka
tk_4 ...

vv ctse 你D組合好得下喎。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-5 11:29 發表
VV CAT CAT

禽晚 D CHING & CTSE 個個都係勁人來KA, runrun & 秋豪 CTSE  還攞過獎......嘩勁 我見到快活人 & 非洲x  佢地好nice ka,

BONBON .
人家是產自於香港的美州豹 呀 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-5 12:57 發表

" />" />fgj
真係失禮晒.....
ssp街坊bonbon成日都係甘~心不在焉~既......" />" />
其他地區既ctse唔好怪佢............

SUPER CAT CTSE ....
BONBON 好鬼熱情ka. 吾知係未去得多你地講果間熱情如火的餐廳食野多呢....
琴晚食飯多得bonbon 時常夾送比我 .你依位姊妹真是好人呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

CTSE 。我又報名呀。。。係未放D 野係深水埗運動場呀 。。

升級   0%

該用戶從未簽到

但我吾DAY點去SWIMMING POOL 。。。
只識去運動場。另 搭MTR是不是在荔枝角出。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:13 發表

yeah~" />" /> welcome ar 快活ctse~明天見la..行李方面, 要問問貓隊長先la..你可唔可以pm 佢你d contact ar~...佢在家唔上網架..so..明天佢會找你ka la

再一次~~~welcome~~~

VV CTSE 。 我剛剛PM左比SUPER CAT 喇。

升級   0%

該用戶從未簽到

唉。。。 我PLAN 更出年4月頭去行神山。
但D FRIEND 去過話山上好凍,要著好厚褸。是吾是真的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:30 發表

ctse, 唔係wor..應該是長沙灣wor~umm~唔打緊..有好多人應該是坐mtr 來的..明天catcat 會幫你安排下..再唔係呢..我可以來接你架..我好早已經返到屋企ka la~你會唔會食d野先ar...如果食的話我帶你去食燒賣又得~~~h ...

我可能食小小野先過來。 因食完跑好辛苦rtr15rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-8 23:50 發表

haha..咁又係....~唔打緊..總之如有需要找我就得ka la~" />" />

OKOK。 甘多多指教喇。。。
rtr06rytr