香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

13/12-08 1315 集體出血名單

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

ken兄,今脕已取鞋,對r12好輕身,著落也舒服,係屋企又跑又跳試避震,發覺仲好過Creation,
不過都係唔敢明天就著,始終著左2年creation,而家改rider,係有些許分別..
唔乖晒師兄幫忙留鞋!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-12 21:30 發表

小弟都是要忍,等有紅色先入貨。" />" />

師兄好忍得,小弟今脕取完,就已經好想明天就著啦.如果唔係睇在28k份上,一定忍唔到.
其實藍色都唔錯,真鞋個隻藍比相片好睇好多.
不過你喜歡紅色冇計,唯有忍下啦,好似下星期有可能有其他色.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-13 10:22 發表

真係咁好一陣過去睇睇有冇存貨先,有就即日試跑.

7兄,係因為我著慣creation,而家改rider,感覺分別好大,
昨晚新威老闆比creation & rider 比我拎上手比較,重量差好遠,
避震方面,creation落地時會"聚"左落去,rider會有些少反彈,後蹬時省力D,
7兄係買就快D,唔係遲d出血大軍殺到....
另外,除左有折外,仲有意外驚喜!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-13 10:29 發表

NO ﹗長課不要穿新鞋。對鞋未軟,傷腳。" />" />" />" />fhjfrt

7兄同我一樣唔忍得,好鬼心急...嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-13 10:46 發表
各位兄弟,小弟收到運動店老闆請求,請各位幫忙,避免在討論區內講有"幾多"折。謝謝﹗" />" />hjhvbj" />

收到..知道!