香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

好高興認識到文ching.
話時話..... 文ching平時唔上網, 何解又會知道有我地哩個逍遙跑既呢?  

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚同我太太去左灣仔,  行行下, 唔覺意經過一間X記鞋舖既outlet, 跟住又唔覺意見到對Addizero Mana,
最後仲唔覺意買左佢番屋企
價錢牌寫住特價$399................... 點知原來...........................
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
實收$249, 佢話"啱啱"個電腦update左價錢............. 真係開心到傻左

登錄/註冊後可看大圖

因為唔知版規有冇限制公布店舖名稱, 如果想知請PM啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-27 00:39 發表

勁抵.. pm 小妹話俾我知響邊度...... " />" />" />" />" />jhkjh

請收PM

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍/瘋狂 ching, 請收PM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-27 01:45 發表
好疲倦 ~~ 明天才寫 report ~

慢慢有時間先啦..... 唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

Qoo.... 已pm你, 請check check啦~!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日有出鏡, 唔該Miller ching

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-28 22:41 發表
JC CHING 今日比賽時間跑得好好woo 53:XX 完成。
甘你美記半馬一定2粒鐘跑完。 記得跑完係終點幫小妹打打氣。

咪玩啦.......... 係你後面做吸塵機還可以
不過好多謝你帶我操斜路, 雖然時間差過Unicef既52:07, 但係最後1.5k都重有dd力衝下  
我當自己進步左架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-28 23:17 發表

多咩謝呀。大家一齊操斜有動力嗎。
UNICE 好似無咩斜路。而石崗有WOO。 所以減除了斜路。你已快過UNICE喇。

回程過完水壩果條斜上幾乎拋錨, 不過都係果句"唔好俾自己停... 唔好俾自己停...",  
一路同自己講"維景斜上都跑到, 一定得既",
最後都上到頂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-28 23:25 發表
恭喜 Jeff 兄跑得好成績 ~~ 之後的比賽繼續努力 ~~

點算好成績啊
不過就跑得幾順幾開心就真~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-28 22:41 發表
JC CHING 今日比賽時間跑得好好woo 53:XX 完成。
甘你美記半馬一定2粒鐘跑完。 記得跑完係終點幫小妹打打氣。

今日實驗証明, 我跑: 維景->廣田->寶達->康盛->翠林->寶翠公園->維景->再加將軍澳大圈, 共21k......... 跑左2:06
所以要美記半馬2粒鐘跑完, 仍然好有距離

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-30 22:59 發表

我都想試下咁跑...

但 mizuno 半馬條路相對比起維景果條... 無咁斜...
你果日石崗 10k 既時間都唔錯丫... 2 小時係有機會的~~~ " />" />

維景->廣田->寶達->康盛->翠林->寶翠公園->維景, 哩條路你都跑過架, 咪就係我地第一次逍遙跑條route囉.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-31 02:43 發表
原來小弟可以同大家一齊跑步的日子正在倒數中 ~~~ " />" />hj" />" />h  剩番一個多月就考 mock 了!心情開始緊張 ~~ " />" />

你掂既, 唔駛緊張喎, 做好預備, 盡力而為......... 我地一班跑友都會精神上支持你架,
努力... 加油... 努力... 加油... 努力... 加油...  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-30 23:43 發表

oh~ 一大班人跑.. 唔認得路..
所以我仲係唔多識跑大圈... " />" />

搵次一齊再跑過啦~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 raymond417 於 2008-12-31 10:35 發表
我都參加逍遙團,因為我要係美津濃半馬造時間,暫時唔玩鬼腳派

我唔駛做時間(其實係做唔到 ), 不過都係參加逍遙團

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-31 15:38 發表
資料已更新。

另外,你地係唔係全部都會跑美記半馬呀 ~~ 加油努力!拎多d coupon 呀 ~

據我所知: Raymond, ee, 快活, 同我都跑美記半馬...... 大家一齊努力啊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-31 15:57 發表
p.s. jeff 兄幅頭像相好有 power ~~

緊係啦......... 因為

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
當時係落緊斜ma

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-31 16:01 發表

jc 睇得又跑得 , 玩得又講得.....

話時話, 我以前跑步唔講野架 (其實係冇氣所以講唔到野 ), 不過入鄉隨俗, 報得逍遙跑, 就要邊跑邊傾計...... ,
大家唔好睇少哩個報名既基本要求, 跟據快活ctse教導, 跑步講唔到野, 即係唔夠氣, 所以我地逍遙跑既隱藏目的, 係...................................鍊...氣...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-31 15:57 發表
預祝你地 PB 而回!

多謝你為大家打氣, 我一定唔會令你失望既,
我可以好肯定咁話你知,
今次我一定PB而回, 係一定得.....................................
...............................................................................................................................................................................................事關今次係我既第一次半馬

升級   0%

該用戶從未簽到