香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

東九龍新來跑友

升級   53.68%

該用戶從未簽到

因家住觀塘區,故此通常會由觀塘跑往將軍澳再跑回觀塘;庭最近就喜歡跑上飛鵝山再跑回家。
+1 0
上一篇︰邊度有呢隻肌肉貼賣?下一篇︰問關於練習落斜...

升級   53.68%

該用戶從未簽到

小弟最近只係參加了三個賽事分別係〝聯合國兒童基金會慈善跑10k精英賽〞〝飛鵝山7k長跑〞〝南區5k沙灘競跑〞,都係D冷門比賽!〝聯合國兒童基金會慈善跑10k精英賽:40分28〞〝飛鵝山7k長跑:32分11〞〝南區5k沙灘競跑:19分35〞

因為有見街外都好多團體及跑會比賽越來越〝商業〞化,所以少了報名參加比賽。現在準備渣打半馬,希望各高手多多指點下。

升級   53.68%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

星期一及三:一般在午飯時間在公司附近跑7-8K
星期六:早六時,(一)由觀塘跑往藍田再上寶林路往將軍澳返回觀塘;(二)最近就喜歡跑上飛鵝山再回程

升級   53.68%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-6 18:04 發表
歡迎coffee71711加入長跑網大家庭!

本網已經有位七兄(711) 又有一位咖啡因, 唔知你個名71711有什麼意思?

昨晚看過你個blog, 相信師兄個仔會好有自信地健康成長.

出生年月日!記得幫我慶祝。

升級   53.68%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-6 17:54 發表

歡迎 c hing 你好快啊...
我同你過名都好似喎.. 不過我跑開屯門區.

我以前都係住屯門,不過住屯門時未玩長跑

升級   53.68%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-5 22:14 發表

小弟未搬入屯門時,就係飛鵝山腳下附近住左好幾年,但只係上過一次飛鵝山..
歡迎加入長跑大家庭!

剛剛同你調轉,我由屯門搬左出城!