香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 - 03.14 約跑 + 特訓 P1

關閉 [複製鏈接]

升級   62.63%

該用戶從未簽到

嗚嗚嗚....!
多謝各位ching,ctse的錯愛...但原本參加星期日的CWB chsae,因為一個弊病"訓過晒時間", 令自己遲到無得跑!! 慘x10.. 起身時已經8:15am,勁無奈又後悔, 就算飛的士都開跑晒...

唉,無得跑之餘,Michael ching的生日咭仲o係我手度,我可以打電話俾ching交收的!
SorrY!

檢討返這次經驗自己勁累是因為:星期六一早慢跑+返工+12:30am至訓 = 勁累
唉!!! 跑步實戰經驗就是這樣日積月累, 經一事長一智, ching,ctse同意嗎?
比賽經驗都較少,最多只是10k或者越野賽, 對事前練習尤其比賽個o個星期準備往往無頭緒,
咁巧上星期終於有時間join大家逍遙跑, 於是抱著試試方式跟大家跑, 點知一跑就跟埋幾位ching上埋醫院後山跑,開心聚會之後返就工勁眼訓了!

um...我相信自己身體應該是適應時期, 學習朝早跑步的壓力, 按自己工作原因及生活習慣其實會喜歡下午或晚黑跑, 朝早跑我都想,至少可以join各ching,ctse活動...anyway,我相信(如果工作許可)我仍然會join大家星期六的tko逍遙團

升級   62.63%

該用戶從未簽到

7/3的逍遙聚會, 我不來啦!

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 1863# 的帖子

鳴鳴...呢兩星期六都要返早, 唔可以join大家跑, 大家tko逍遙團等埋我呀!!

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 1980# 的帖子

駿駿駿, 講得錯! 不過條緩跑徑唔係好長, 我估大約300m... 仲有平時條跑徑都會有不少"公公婆婆"行..條路唔算太闊. 所以我有得簡我唔會o係入便跑, 最多是o係跑完入呢路cool down,
*ps* 條路o係公園入便的 , 旁邊有幾set 器械用具...所以cool down, warm up都幾好!

升級   62.63%

該用戶從未簽到

請問今個星期六(21/3), 大家會跑邊道呀? 我應該可以join到