香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 - 03.14 約跑 + 特訓 P1

關閉 [複製鏈接]

升級   78.4%

該用戶從未簽到

我都黎跑阿同食早餐添,唔該!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

恭喜JC CHing 再度為父,知道你都好疲倦,多休息同陪吓太太啦!記住要保重身體添!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

明天我都會到,可能會帶同一位跑步班同學一齊,明天見!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-2-18 12:58 發表
你地一個二個唔駛爭做慢腳喇, 因為我今朝跑左轉, 係康盛途中跌親, 雙膝及右爭全告受傷,
所以今期既慢腳非我莫屬...... " />" />

JC你冇咩事碼?今朝同仔仔翻學諗住會見到你,點知一上黎就見到你話跌親,我諗你真喺要小心啲先得喇! 記住要保重身體,長跑長有呀!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-2-21 15:19 發表
各位隊友, 我真大懵, 下星期六原來係呀囝學校旅行, 所以唔跑得逍遙團喇,
咁有冇邊位可以幫手帶隊啊??!!
(p.s. Terence都唔會出席喇, 因為佢囝囝同我囝囝係同學, 我地一齊去旅行)

喺阿,要去親子日營,下星期六唔可以參加特訓 班喇,你地玩得開心啲啦!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-21 17:06 發表
趁仲精神,打個TKO逍遙跑特訓紀錄先

款式:叉燒餐包 → 粉果 → 雞扎 → 山竹牛肉 → 流沙奶皇包 → 蝦餃 → 燒賣 → 叉燒包 → 雞包仔 → 煎腸粉 → 皮蛋瘦肉粥 → 春卷 → 蘿蔔糕 → 馬拉糕
kcal:唔知幾多

...

再喺甘食法,肯定我地要跑多10公里先得喇!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

希望團長你快啲好翻冇事啦,都唔知道你跌倒整親,下次我哋唔會啦啦聲走先唔見人咖喇

升級   78.4%

該用戶從未簽到

上星期六因要去親子旅行,嚟晤到, 見到你地都跑得好開心。希望今個星期六可以同大家再跑過啦。期待見到甘多位跑友

升級   78.4%

該用戶從未簽到

明天將軍澳都會好凍吓,今晚得13度,各位請穿上適當衣服, 要給身體保暖.

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-7 21:19 發表
x3, 在很肚餓的時候, 坐低唔駛點就即刻有得食. 仲要滿枱都係食物, 諗起都開心 " />" />   多謝先頭步隊 " />" />

多謝山比等等幫我地叫定好多點心,未坐低已經有得食

升級   78.4%

該用戶從未簽到

搶包山都好好玩! 但係一個用手,一個用腳(跑步),都要適應到先得! 明天大家一齊練習下先.

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-14 21:45 發表
uncle.. auntie..
今日大家送上極品澳景路作為你地既周年紀念禮品..俾個機會你地在互相扶持下完成..係未好有意思呢~~ " />" />
祝你倆結婚周年紀念快樂~~~

btw... 火仔幫手調查寶康公園有無 locker.. 如果有 ...

祝 Uncle, Auntie 周年紀念快樂.
另外將軍澳運動場應該會喺4月中到尾之前完成。因為5月初將會有全港運動會開幕禮

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-3-14 23:03 發表

ee.悄悄話比你知啦>>>>>.>>>

唔關我樹嫁

x 2

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-3-15 01:25 發表

已收到,回埋啦...
還有雪花呀!我諗到個用我地的名改的隊名(長跑雪山Q隊)
大家諗番個比較下/比意見呀" />" />

可以考慮吓"長跑雪山QQ隊"