香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

4.12 網友約跑 - 復活梅子比腳大會 (post#1已加入沿途快拍,post#2出席跑手名單)

關閉 [複製鏈接]
B

升級   0%

該用戶從未簽到

我想問 a 組段 "越野道路混合賽道" 會唔好難走0架? 山路多?
似唔似屯門環塘跑0個 d 泥路??
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-15 19:35 發表

B兄:
如果你有玩開山既應該唔係太難,實際情況要其他參加過呢個比賽既ching ctse補充一下。
不過我都諗住搵日(可能下星期日),會去行一次條賽道實地了解一下,順便影d相,希望可以比多d資料大家參考 ...

Thank YOU 大圍師兄先~

其實我就係無玩開山, 比較驚跑山路咋~
如果 a 段都 ok 易走, 我就玩 a 段啦~
否則我就跟堅師兄食梅子好了~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

好~ 咁報住 a 組先~
thank you 咁多位師兄師姐意見~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

睇黎以我0既能力黎計, 都係轉跑 b 組好 d 了~
麻煩晒大圍師兄~
阿堅師兄, 12/4 睇住小弟呀~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 00:27 發表

B兄:
唔怕wor,又唔係比賽可以慢慢行,冇問題架。" />" />

咁呀~ 好啦!
到時當行山咁行~ 吸收多 d 跑山經驗啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍師兄~ 唔好意思呀~ 都係我改名衰啦~
跑手名單入面,
BHa = BeeFing 哥0架~
可以 del 其中一個呀~ 唔係到時我唔知點搵個孖生兄弟一齊去跑呀~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 17:56 發表

搞掂...梗係留返個新名啦!
當然啦~
12/4 見~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-10 00:32 發表

全新的就冇收藏價值...如果帶路師兄唔想帶係手臂,其實著住來跑都得架...嘻嘻

係咪笠住個頭0架?? 我見銀行都有人咁著0架喎~ 應該係 09 夏季0既 fashion trend 黎0架~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-8 15:41 發表
特別報告
啱啱中午前老細通知我,來緊星期六, 日要返工呀。
4.12個約跑唔知點算好,除非到時老細肯放人,如果唔係九成都係來唔到。
而家唯有睇下當日有冇識路既ching ctse可以做領隊?如果真係冇人帶 ...

呀~ 大圍師兄~ 仲諗住有機會跟你學0下0野0忝~
唯有下次啦~

呢期份工真係緊要 d 呀~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-10 19:21 發表

Bee兄:
唔好玩小弟啦,上次跑南生圍已經見識過ching既實力,調返轉我要跟你學野先真,你有冇報4.26個比賽呀?

大圍師兄~ 其實我同你速度差唔多0架咋~
今次仲要係跑山路, 我跑山, 甚至行山0既經驗都極少, 所以一定要向各師兄師姐學習呀~
而且我跑姿仲有排要改~ 你學我就實死啦~

26/4 我無比賽呀~ 我直到 17/5 飛達先有比賽呀~
希望遲 d 有機會一齊再跑過啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

先 thank you 大圍及各師兄師姐帶路, 令我又吸收多一次跑 (行) 山經驗了~
呢方便我仲有很大改善0既空間呀~
同埋 runrun 師姐真係 thank you 你企咁耐幫我地影相呀~ 辛苦晒呀!!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-12 22:29 發表
唔記得還locker鎖匙....唉

我都驚唔記得還, 所以一出更衣室就急急腳去0左還了~