香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

網友約跑-4月30日 [再續青公情]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

1. Kenneth (男子組隊長) 跑+食
2.
叮叮噹(女子組隊長) 跑+食
3. 亞平(雜務) 跑+食

4. Alex 跑+食
5. ram 跑+食
6. 瘋瘋跑+食 (係要跟住ram, 是日可能上巴士)
7. Kin 跑+食

8. stanwong 跑+食
9. 慢子 跑+食
10.711 跑+食
11.大圍新跑手 (跑+未知食唔食)
12.nc 跑+食
13.Tarry (跑+未知食唔食)
14.Kopo1128 跑+食

15. 法蘭 跑+食
16. kolohon 跑+食
17. 洛虎添 跑+食

18. 細明哥 跑+食
19. RedRed (稍後再確認)
20. cu83 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的 + 稍後再確食唔食)
21. Daniel  (跑+未知食唔食)
22. 停雲慢步  跑+食
23. finewong 跑+食

24. BeeFing 跑+食
25. 平嫂 跑+食
26. kcchu 跑+食
27. Running Sue 跑+食

升級   0%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

2.

4. Alex 跑+食
5. ram 跑+食
7. Kin 跑+食

9. 慢子 跑+食
10.711 跑+食
12.nc 跑+食

15. 法蘭 跑+食
17. 洛虎添 跑+食

18.細明哥 跑+食
19.RedRed(稍後再確認)
20.cu83 (跑+未知食唔食)
21.Daniel(跑+未知食唔食)
22.停雲慢步 跑+食
25. 平嫂 跑+食

28.alex504992004 跑+食
29. Parco爸 (未確定..到月底視乎自己能力作實)
30. 長毛 跑+食
31. watsoncheung (跑+未知食唔食)
32. 艾莉絲.韋 跑 + 食

33. Anson 跑+食
34. 7嫂 跑+食
35.
(17位前輩尚未報名)
36.Desmond.......預留
37.居哥..............預留
38.YungWai........預留

39.Clerkb...........預留
40.Charson.........預留
41.Alex50499204..預留
42.Leefs.............預留
43.Idra..............預留
44.Blackfty.........預留
45.Onon.............預留
46.Oscar............預留
47.Gills..............預留
48.CL Leung........預留
49.神童威威..........預留

義工團隊

1.BillyYau 行李車 (食飯)

升級   0%

該用戶從未簽到

2.

4. Alex 跑+食
5. ram 跑+食
7. Kin 跑+食

9. 慢子 跑+食
10.711 跑+食
12.nc 跑+食

15. 法蘭 跑+食
17. 洛虎添 跑+食

18.細明哥 跑+食
19.RedRed(稍後再確認)
20.cu83 (跑+未知食唔食)
21.Daniel(跑+未知食唔食)
22.停雲慢步 跑+食
25. 平嫂 跑+食

28.alex504992004 跑+食
29. Parco爸 (未確定..到月底視乎自己能力作實)
30. 長毛 跑+食
31. watsoncheung (跑+未知食唔食)
32. 艾莉絲.韋 跑 + 食

33. Anson 跑+食
34. 7嫂 跑+食

35 .迪迪仔  跑 + 食
36. Anthony (跑+未知食唔食)
37. Anthony嫂 (跑+未知食唔食)

(17位前輩尚未報名)
38.Desmond.......預留
39.居哥..............預留
40.YungWai........預留

41.Clerkb...........預留
42.Charson.........預留
43.Leefs.............預留
44.Idra..............預留
45.Blackfty.........預留
46.Onon.............預留
47.Oscar............預留
48.Gills..............預留
49.CL Leung........預留
50.神童威威..........預留

義工團隊

1.BillyYau 行李車 (食飯)

升級   0%

該用戶從未簽到

名額已滿,謝謝支持!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-30 22:29 發表
咁快爆滿" />" /> 青公團真受歡迎!

CFCHAN兄,來唔來做2公?食飯?或暫時候補?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-30 22:37 發表

咁我踩架小摺落黎喇,半路中途應該見到你地既,夜晚食飯預埋我喇!" />" />

CFCHAN兄,唔該晒,如可以的話,係某一個最易跑錯路既路口幫忙做人肉路牌,因為好多唔識路.好嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-3-30 22:33 發表
我都有D動搖,430咁有意義,我都想見証尼一刻,平兄幫我加名做後備,THANKS

Nancy,作死你咩,頭先問你又話唔來,而家至話候補.不如小弟退出,讓個位俾你啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-30 22:43 發表

大欖海員訓練學校?" />" />

最容易走錯位
1. 新舊汀九橋路,好多人試過直上酒店
2. 三聖轉角位(於此位可向眾跑友指示方向,一路直跑)
3. 萬能閣前的天橋(近巴士廠)可指引跑友轉左而不是轉右.
4. 工廠區過西鐵燈位
5. 澤豐輕鐵站.

cfchan師兄,部份可用路牌代替,師兄能否負責 1 & 2 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-30 23:03 發表

平兄,1號位我可能未有咁快到,2~5 OK" />" />

cfchan兄,咁1號我來負責,閣下負責2號,好嗎?師兄會否兼於此位影相?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-30 22:36 發表
我做義工~負責食飯

梁兄,好呀,處男下海做義工,次次見親你都係跑,今次想負責邊樣工作?
1.荃灣跟車做行李搬運工
2.屯門工廠區人肉指示牌兼攝影
3. 其他...等你自己建議

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 23:13 發表

28. 數字Alex  已報名, 請刪去41. 留位

Desmond(新名)同Yung wai(去年用的名)係同一個人.

可以給Garykwan同蘭茜.韋, 兩位後補上啦!

唔該叮叮噹噹,即改!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2009-3-30 22:31 發表

有勞平兄

Gary兄,已有位,請回復是否食飯?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-3-30 22:50 發表

平哥,你咁夠號召力嘅?可否做後備?唔知幾點食完飯呢?第二日返7點,太夜唔掂呀!
另38.Desmond 同40.yungwai是否同一人?

是同一個人.
Alfred兄,暫且候補,容小弟再想法子....如閣下第日要返工,不如唔好食飯,因為食完都成11點幾..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-30 23:24 發表

ok" />" />

代所有參與本次約跑的網友,感謝CHCHAN兄的支援!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 23:13 發表

48. 係版主CKleung, 打錯名.
28. 數字Alex  已報名, 請讓出41. 個留位

Desmond(新名)同Yung wai(去年用的名)係同一個人.

可以給Garykwan同蘭茜.韋, 兩位後補上啦!

叮叮噹,點解我退唔到2個位出來,你同我望下名單邊度錯?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-3-30 19:58 發表
平兄:
咁快Full 做後備得唔得
BMC (跑+未知食唔食)

BMC兄,唔好意思,睇漏左你個post....俾時間我搞搞...稍後回復

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-30 23:34 發表
未夠24小時已爆滿, 真係大開眼界 " />" />

都唔知係唔係D跑友餓跑得太耐,而家又得跑,仲唔瘋狂報名.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-30 23:42 發表
平兄好似大明星開演唱會....D飛去得好快呀...  

邊關我事...係個17位前輩夠號召啫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 23:42 發表

未delete重複留位, Yung wai 同41.數字Alex呀!
另外, 相片只有14位, 點解有17位前輩變左18個? 可能要同前輩們確定名單.
居哥好似冇出現係去年個報名名單內, 他是誰??

1. Yung Wai 已經 delete
2. 數字Alex 只佔用一個位
3. 居哥係約跑名單裡是有的,但我不識佢,遲少少至退回佢個位,用來補禍.
4. 相片已更換,有17個人.(其實應該唔止)