香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

4月30日一夜友情週邊區(名額全滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

同華dee哥相量過後, 我地而家有兩架行理車, 所以佢唔會渣貨van過黎啦!!

到時我渣返我自己果架私家車, 都係果句, 我會盡清我車尾既住置比大家放行理!!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位有份參與是次約跑的跑友, 請留意下列各點 :-

1. 由荃灣至屯門的青山公路內, 有多處路段正進行道路維修/掘路工程, 而當中有 4 處將會影響是次約跑活動,
包括(照片1&2) 入屯門方向離開青龍頭碼頭約五百米, 掘路工程橫越行車路及行人路,
青山公路大欖段出九龍方向近大欖涌警察宿舍對面(照片3), 掘路工程橫越行車路及行人路,
青山公路掃管笏段出九龍方向埃索油站前二百米(照片4), 掘路工程橫越行車路及行人路,
青山公路掃管笏段近小秀村(照片5&6), 同樣掘路工程橫越行車路及行人路,
當各位途經上述各處時, 請多加留意, 免生意外.

2. 是次約跑行李車將會停靠青公沿途以便為各位打氣及拍攝, 停泊位置如下
(照片7)青山公路機場核心計劃展覽中心(A車短暫停留),
深井縉皇居旁深慈街(照片8&9)是次約跑指定停泊/攝影位置(A車),
青山公路青龍頭段(照片10)青龍頭碼頭後約五百米停車咪錶(A車短暫停留),
大欖迴旋處停車咪錶位(照片11)是次約跑指定停泊/攝影/水站位置(A&B車).

3. 由於是次約跑將有大量跑友同時使用行人路, 根據今天視察所見, 大欖前往小欖一段的行人路(照片12&13), 只能容許一名跑友經過, 當各位跑經該處時, 請盡量忍讓以及互相幫助, 以避免出現任何危險情況.

4. 最後, 行李車將會停留於鄧肇堅運動場外(照片14), 請各跑友跑畢全程後, 根據在場義工指示提取行李, 並盡快到更衣室沖身, 以便盡快讓出沖身間給與各界使用.

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-30 12:38 發表

佢照顧你就差唔多." />" />

對我咁好呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-4-30 14:20 發表
" />" /> 今晚見哦!大家^^
好開心喇!

又可以見到小華...好開心呀...你食唔食飯架?

升級   0%

該用戶從未簽到

叮叮噹師姐好似唔黎得喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-30 17:27 發表

Anthony ching, 閣下大人屬義工隊, 在另一名單上,
放心, 已確認佢有飯食喇  

呢句好好笑