香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   19.4%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. KennyChoi 蔡兄(+吃)
2. 蕉仔
3. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
4. anson
5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
6. waynekkw (食佐先講)
7. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
8. 前進
9. boloup
10. 神童威威(跑+食)
11. 邪神
12. 花子阿DEE (跑+食)
13. 細明哥 (跑+食)
14.xo523全餐哈哈哈
15.零下十度(報定先+唔食)
16. WinggniW (跑+ 唔食)
17. Riffalo
18. jc8866 (A組22k...... 跑+唔食)
19. po223700 (11K + 食) 新人,Alfred個fd
20. Joe  ( +食 )
21. chengtszhang (報名.  22k)
22. vhtober (vv) (11k + 唔食)Every creature
23. 街坊鄭(偷雞早D收工,盡趕也要5點後才起步,希望追到D慢腳)
24. 長毛
25. 5334865 (秘密報名)
26 killer (no eat)
27.kan0902(諗緊食唔食)
28. Danny Lun
29. 山貓 (跑+食)

今日夏日長跑唔夠喉, 小弟再報呢個夏日長長跑, 唔該!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

燒鹿頸? 詳情如何? 我呢隻"貓"唔知跳唔跳落去燒好喎?!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-5-18 20:44 發表

7月底?爆偈架喎瘋兄!上年係9月噃!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1770&extra=page%3D2

Wow, 相片好正, 風光如畫喎!
咦? 舊年起跑時間係3:00pm...七月暑假日子應該好甘下喎!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

因為未必趕得切4:30前到沙田運動場, 今日小弟會中途加入. 到時見大家!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

好enjoy今次約跑. 雖然未能同大家一齊喺沙田運動場起步, 但係總算及時可以喺雙橋join到長跑網大軍, 一齊跑至回程, 感覺很好!!

噚日真係熱得好交關呀!
全程都未能提速, 我怕一提速的話, 副"偈"會overheat!!

所以小弟響應今次"66無窮", 只跑咗全程22k既"六成"左右(即喺過科學園後第二個小食店回程).

非常多謝各位由之前策劃、組織, 以至噚日喺每個地方幫忙既ching/ctse!!! 感激中!!!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-6 22:36 發表
嘩,人數高達 6x 人,場面好墟幸  

真係好墟幸呀! 小弟噚日喺馬場對面岸未過雙橋join大軍之前, 望到對面岸好多綠衣跑手, 場面都幾壯觀架! 唔知有冇ching影到呢個shot呢?

原帖由 laputa99 於 2009-6-7 07:09 發表
...
大會搗得唔錯,有西瓜又有貼身水槍幫選手減温, 值得其他比賽組職參考。
hehe, 我一陣都跑番個晨操先, 去濕地公園跑 ...

我諗起"必達"嗰次, 如果當時有水槍既話, 可能就唔會咁多人中暑! Hahaha!!!  

原帖由 allanccl 於 2009-6-7 08:51 發表
多謝大家的欣賞,號碼布是由龜速行師兄百忙中抽時間設計的,下次可能加多d元素,就係加上個人相片,咁張號碼布更有紀念價值了。

真係唔該哂速行ching, 張號碼布好靚, 可惜小弟因為中途加入, 未能掛住黎跑! 現已加進小弟既號碼布收藏盒中!