香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

1. runrun
2. 亞平 (可能同白兄跑山團撞了期)
3. kenneth (白ching 跑山咩?)
4. leefs (啊四)
5. Alfred
6. 嬌 (2公 / 慢跑 / 跟跑 / 帶路 ) 只可上午
7. Kin
8. cu83 (只跑不食)
9. onon
10. 曲奇
11. running-sue (只跑不食)
12. Allanccl(2公)
13. 叮叮噹
14. nc (2公 / 包尾跑)
15.瘋瘋 (亞四+食)
16. ee (睇情況再決定跑幾多... +食)

升級   0%

該用戶從未簽到

runrun ctse 開0左新 post.. 咁呢個 post 點丫 ?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-5-9 17:05 發表
人工智能報名 :
1. KennyChoi 蔡兄(+吃)
2. 蕉仔
3. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
4. anson
5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
6. waynekkw (食佐先講)
7. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
8. 前 ...

作死你丫... 跑 22 k?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-5-16 15:49 發表

我認為前進Ching的提議值得考慮,因沿途實在有很方便的補給,亦可各適其適,
因天氣熱,有些師兄可能想飲運動飲品,反而在終點安排有些鼓勵好吸引。
如果西瓜唔冰凍是不是很難食呢?

其實到時大家見到咩都搶來食 gala~

如果想凍既... 或者之前雪定.... 去到現場時用濕報紙包住都頂到一陣

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各義工...版主精心安排
水站, 號碼布, 跑後果, 濕身服務樣樣齊....
天氣雖然熱.. 跑得辛苦.. 但都好開心

可惜來唔到飯局~