香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 高佬 於 2009-6-5 21:17 發表

nc 姐, 我剛以短訊息問Alfred, 佢話明天相約地方及時間無變

thank you, 高ching.

但沙田租車好似貴很多喎 點解仲係沙田租

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-6-5 21:25 發表

nc姐,倫皇會到,到時決定,ok?

thank you, Alfred兄. 辛苦晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-6-8 09:39 發表
馬拉松半馬後,曾兩次試跑此路線,都是未能完成 21k 便放棄,666未到大王爺廟也想投降,回程時多謝皇上及一個年青人沿途護航,特別是多謝年青人,因尾程最後 3k 如果沒有這位小朋友鼓勵,一定行返運動場.多謝所有2公,攝影隊 ...

鄭ching, 依位有為的年青人應該是版主chairman呀!!! 認住佢喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-6-8 16:58 發表

你就想!

x2, 有得跑都唔會專心得到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-9 13:38 發表
小妹第一次參加咁大型既約跑,真係覺得喜出望外,原來係咁正既!
首先要多謝一眾籌委、義工,同所有既師兄師姐參與。
雖然天氣真係熱得好辛苦,跑到科學園己經幾乎頂唔順,抖咗成十幾分鐘先回倒程。時間重係 ...

6.6很高興與jogging_cat ctse相認, 咁ctse多啲參加我們的約跑活動吧!!! ctse7.1晚得閒跑嗎??? 有沒有去過藍田晒草灣呢???

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5275&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-9 14:10 發表

nc 幾時做咗晒草大使架!乜咁勤力同茄mill 搵客嘅!真係唔話得喇!

晒草有會長及mill姐係到熱情款待, 咁好玩, 更係要做雜工去拉客啦