香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. 車亞文 ( 如唔夠義工會轉去義工團 )
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

49.
(人數以49人為限額 )

義工 : ( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1.
2.
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. KennyChoi 蔡兄(+吃)
2. 蕉仔
3. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
4. anson
5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
6. waynekkw (食佐先講)
7. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
8. 前進
9. boloup
10. 神童威威(跑+食)
11. 邪神
12. 花子阿DEE (跑+食)
(人數以49人為限額 )

義工 : ( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1. leefs
2. Allanccl (食)
3. 瘋瘋 (亞四+食)
4. cfchan (或者會踩單車,視乎天氣,+食)
5. runrun (亞四+食)
6. 曲奇
7. 車亞文 ( +食)
8. Tarry ( +食 )

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-6-5 00:33 發表
好似兩個list都係唔見左xiaoem ctse...

岩岩皇上幫手改番了 ~~ thx 皇上

thx TNT ching ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-6-8 09:39 發表
馬拉松半馬後,曾兩次試跑此路線,都是未能完成 21k 便放棄,666未到大王爺廟也想投降,回程時多謝皇上及一個年青人沿途護航,特別是多謝年青人,因尾程最後 3k 如果沒有這位小朋友鼓勵,一定行返運動場.多謝所有2公,攝影隊 ...

我要多謝 ching 你至真呀 ~ 如果唔係 ching 在回程雙橋附近買左支寶曠力俾我飲 ,我或者番唔到去運動場 ... 多謝 ching! ( 點解我只跑回程的 11K 都咁快冇力 ? 因為係咁同皇上鬥射水槍,搞到筋疲力盡 ...   )

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝所有當日幫手和參與約跑的 ching ctse,我玩(射水槍)得好開心呀嘻嘻 ~~