香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

1. runrun
    2. 亞平 (可能同白兄跑山團撞了期)
    3. kenneth (白ching 跑山咩?)
    4. leefs (啊四)
    5. Alfred
    6. 嬌 (2公 / 慢跑 / 跟跑 / 帶路 ) 只可上午
    7. Kin
    8. cu83 (只跑不食)
    9. onon
    10. 曲奇
    11. running-sue (只跑不食)
    12. Allanccl(2公)
    13. 叮叮噹
    14. nc (2公 / 包尾跑)
    15.瘋瘋 (亞四+食)
    16. ee (睇情況再決定跑幾多... +食)
    17. gary
    18. Stanwong
    19. 法蘭
    20. WAY_LEUNG
    21. 慢子
    22. 駿駿駿
    23. Fat-B (慢跑/包尾/克苦/不食)
    24. Daniel
    25. finewong
    26. cc
    27. 迪迪仔 (會食飯)
    28. 李奧
    29. kcchu (路程遲D先決定)
    30. 赤子(主場點都要安排時間出席)
    31. 洛虎添(當日最多只跑10-11k)
    32. Anthony ( 22k + 食)
    33. Anthony大大 (22k + 食)
    34. 爆兩k (盡跑盡食)
    35. TNT
    36. wadee
    37. TerrySze (22k + 食)
    38. Raymond417
    39.Tomcat (22K+美食)
    40. catcat (慢跑 + 不食)
    41. kopo1128 (22K, 未決定食唔食)
    42. ram (22k + 食)
    43. 711 (22k,未決定食唔食))
    44. loudspeaker (22K + 不食 )
    45. wongc (差D睇漏眼, 多數唔食)
    46. 大圍新跑手 (就快冇位,唔理咁多報左先算)
    47. 興記J-run
    48. 火仔(22k + 食)
    49. jogging_cat (11k + 食)

升級   0%

開心

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 8-5-2009 13:18 發表

8. 做義工+ 食
    Tarry 今次真係有機會見面 law wor, 我都報咗名阿,不過點解你今次唔跑呢?
    我果日下午要考試,時間未知,唔知趕唔趕得切呢?希望到時可以見面啦。

升級   0%

開心

原帖由 jc8866 於 9-5-2009 17:05 發表
    人工智能報名 :
    1. KennyChoi 蔡兄(+吃)
    2. 蕉仔
    3. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
    4. anson
    5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
    6. waynekkw (食佐先講)
    7. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
    8. 前 ...
    JC 你報 22K 犯規喎,你今次肯定比人轟死喇!

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 11-5-2009 13:41 發表

成日長課走咗去跑, 唔好意思 Y ma, 期待果日相認wor, 我都係岩岩考完試呀, anyway 兩樣都要加油 跑 + 考試" />" />
    到時見。

升級   0%

開心

原帖由 witchycatcat 於 15-5-2009 17:05 發表

tartar:
    你建議出發前,派水俾大家...?而d水係由你地d義工夾錢送...???

我多口講句,我都同意runrun ctse講,水lee家野,唔係必然會送俾大家既,而且運送都係一個大問題...
    你地做義工打氣,對我地d跑既人黎講, ...
    絕對同意。Tarry 咁細心真係令人感動,有你既支持同鼓勵,我地一定可以跑得更開心喇。

升級   0%

開心

多謝名位義工適心安排,讓我們可以亨受一個愉快的約跑活動,無言感激!

升級   0%

開心

小妹第一次參加咁大型既約跑,真係覺得喜出望外,原來係咁正既!
    首先要多謝一眾籌委、義工,同所有既師兄師姐參與。
    雖然天氣真係熱得好辛苦,跑到科學園己經幾乎頂唔順,抖咗成十幾分鐘先回倒程。時間重係好慢 tim。
    但卻係好 enjoy 整個活動。有西瓜食、有朱古力、同靚靚號碼布。
    要多謝 nc 姐,同其他師兄師姐幫我照咗好多張相。
    回程又有 slowrunner ching 帶我跑咗一段,其實師兄一點都唔慢,只是放慢就住我跑 gar。我實在不好意思連累師兄,所以決定自己慢跑。
    臨到終點時有少少迷路,一時情急向公園阿伯問路,阿伯指咗條 short cut 路比我,所以我應該跑少咗幾百米喎。
    還有,很高興認識了很多師兄師姐,特別係 Tarry 師姐,盼望很久終於可以見到面了。

升級   0%

開心

原帖由 nc 於 9-6-2009 14:03 發表

6.6很高興與jogging_cat ctse相認, 咁ctse多啲參加我們的約跑活動吧!!! ctse7.1晚得閒跑嗎??? 有沒有去過藍田晒草灣呢???

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5275&extra=page%3D1
    啱啱報咗名喇,我未去過晒草架,真係好開心又可以同師姐見面。