香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. 車亞文 ( 如唔夠義工會轉去義工團 )
2. KennyChoi 蔡兄(+吃)
3. 蕉仔
4. 田中雅茂 (有理冇理,報咗先有jetso)
5. anson
6. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
7. waynekkw(食咗先講)
8. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
9. 前進
10. boloup
11. 神童威威(跑+食)
12. 邪神
13. 花子阿DEE (跑+食)
(人數以49人為限額 )

義工 : ( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1. leefs
2. Allanccl (食)
3. 瘋瘋 (亞四+食)
4. cfchan (或者會踩單車,視乎天氣,+食)
5. runrun (亞四+食)
6.

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟腳傷跑唔到啦,不過想踩單車+二工,請問有咩可以幫手呢? 同埋邊度租車最方便??

升級   0%

該用戶從未簽到

行人隧道口??
我都唔知應該幾點開始踩呀,如果大會需要幫手就聽從大會指示~~

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統 :
1. 田
中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
2. anson
3. 龜速行 (預留)
4. waynekkw (食佐先講)
5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
6. 蘭茜•韋
7. boloup
8. 神童威威(跑+食)
9. 邪神
10. 細明哥 (跑+食)
11. xo523 (全餐 哈!哈!哈!)
12. 零下十度(報定先+唔食)
13. WinggniW (跑+ 唔食)
14. Riffalo
15. jc8866 (A組22k...... 跑+唔食)
16. po223700 (11K + 食) 新人,Alfred個fd
17. Joe  ( +食 )
18. chengtszhang (報名.  22k)
19. vhtober (vv) (11k + 唔食)Every creature
20. 街坊鄭(偷雞早D收工,盡趕也要
5點後才起步,希望追到D慢腳)
21. 長毛
22. 5334865 (秘密報名)
23  killer (no eat)
24. kan0902(諗緊食唔食)
25. Danny Lun
26. 山貓 (跑+食)
27. ashleyFung
28. Tea
29. 停雲慢步 (淨跑)
30. slowrunner (跑11k和參加飯局, 謝謝各位義工師兄姐)
31. ...
49.
(人數以49人為限額 )

義工團成員 :
( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1. leefs
                駐元洲仔              (亞四+食)
2. Allanccl           駐場地                 (亞四+食)  
3. 瘋瘋                 駐雙橋攝影           (亞四+食)
4. cfchan             踩單車                 (亞四+食)
5. runrun             駐場地                 (亞四+食)
6. 曲奇                 單車攝影             (亞四+食)
7. 車亞文              駐元洲仔              (亞四+食)
8. Tarry               駐場地                 (亞四+食)
9. running-sue    單車水手             (亞四)
10. 啊佛               駐元洲仔              (亞四+食)
11. nc                  單車攝影               (2公)
12. Gills              領跑帶路               (2公)
13. laputa99       科學園單車影相     (2公)
14. sltung2002hk     突發支援        (2公)

15. 花子阿DEE       踩單車                  (2公)

( 人工智能報名方法 : 請自動復製、開新帖、加人名再送出 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-3 20:47 發表
我應該會踏單車" />" />

梁兄做咩唔跑?? 係咪上晝自隊40k 山~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-6-4 14:13 發表

單車徑好似有D 位過唔到...

升級   0%

該用戶從未簽到

想請問單車2工係咪一齊去租車呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

見到大家跑得咁開心...腳真係好痕呀~~
去到22k 既轉折點,鄭兄話好辛苦,真係有衝動想俾部車鄭兄自己跑~~
不過睇到大家跑得咁開心自己都開心,可以參與下已經好好,希望下次可以跑得啦,期待下一次大型約跑~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-6-7 23:29 發表
有邊位師兄妹尋日遲到,未有取紀念品(號碼布),
可以通知我,
下次見面再帶比你!

皇上,小弟無跑有無架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-6-8 10:14 發表

收到!

皇上~~