香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名 :
1. KennyChoi 蔡兄(+吃)
2. 蕉仔
3. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
4. anson
5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
6. waynekkw (食佐先講)
7. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
8. 前進
9. boloup
10. 神童威威(跑+食)
11. 邪神
12. 花子阿DEE (跑+食)
13. 細明哥 (跑+食)
14.xo523全餐哈哈哈
15.零下十度(報定先+唔食)
16. WinggniW (跑+ 唔食)
17. Riffalo
18. jc8866 (A組22k...... 跑+唔食)
(人數以49人為限額 )

義工 : ( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1. leefs
2. Allanccl (食)
3. 瘋瘋 (亞四+食)
4. cfchan (或者會踩單車,視乎天氣,+食)
5. runrun (亞四+食)
6. 曲奇
7. 車亞文 ( +食)
8. Tarry ( +食 )

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-5-9 20:31 發表
JC 你報 22K 犯規喎,你今次肯定比人轟死喇!" />" />

醫生同我講, 留意自己情況ma, 我會小心, 如果唔得就會跑番11k架喇, 放心啦~!

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟病未好, 明天唔黎得, 唔好意思!
大家跑得開心D喇~