香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-5-6 16:06 發表
點解6月6號ge?" />" /> 跑邊丫?點解未開始報名...就已經有暗盤ge?" />" />

cc:
佢地全部係板主來架,我估佢地大家開過一輪會夾過使先訂呢日。

升級   0%

該用戶從未簽到

1. runrun
2. 亞平 (可能同白兄跑山團撞了期)
3. kenneth (白ching 跑山咩?)
4. leefs (啊四)
5. Alfred
6. 嬌 (2公 / 慢跑 / 跟跑 / 帶路 ) 只可上午
7. Kin
8. cu83 (只跑不食)
9. onon
10. 曲奇
11. running-sue (只跑不食)
12. Allanccl(2公)
13. 叮叮噹
14. nc (2公 / 包尾跑)
15.瘋瘋 (亞四+食)
16. ee (睇情況再決定跑幾多... +食)
17. gary
18. Stanwong
19. 法蘭
20. WAY_LEUNG
21. 慢子
22. 駿駿駿
23. Fat-B (慢跑/包尾/克苦/不食)
24. Daniel
25. finewong
26. cc
27. 迪迪仔 (會食飯)
28. 李奧
29. kcchu (路程遲D先決定)
30. 赤子(主場點都要安排時間出席)
31. 洛虎添(當日最多只跑10-11k)
32. Anthony ( 22k + 食)
33. Anthony大大 (22k + 食)
34. 爆兩k (盡跑盡食)
35. TNT
36. wadee
37. TerrySze (22k + 食)
38. Raymond417
39.Tomcat (22K+美食)
40. catcat (慢跑 + 不食)
41. kopo1128 (22K, 未決定食唔食)
42. ram (22k + 食)
43. 711 (22k,未決定食唔食))
44. loudspeaker (22K + 不食 )
45. wongc (差D睇漏眼, 多數唔食)
46. 大圍新跑手 (就快冇位,唔理咁多報左先算)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-5-7 14:17 發表
人工智能報名 :

義工 : ( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1. cfchan (或者會踩單車,視乎天氣,+食)
2.
3.
4.

如果白頭ching confirm 7/6跑山,呢日可以改做義工。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-8 11:56 發表
義工 : ( 沿路作人肉指示牌、拍攝、如locker不夠用時幫手看管行李 )
1. leefs
2. Allanccl (食)
3. 瘋瘋 (亞四+食)
4. cfchan (或者會踩單車,視乎天氣,+食)
5. runrun (亞四+食)
6. 曲奇

曲奇ctse點解轉咗義工又唔跑既,唔通係度祕密練兵?

升級   0%

該用戶從未簽到

今次呢條路線,跑手沿途自行補給都非常方便,之前好多post都有提到。
btw 好多謝Tarry既好意......今次呢個約跑應該唔需要住,可唔可以留返個Quota下次約跑用?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-5-15 23:48 發表

其實去到元洲仔有公家水補給,水站我諗未必須要,不如...........整幾個西瓜係終點,早到有得食遲到無得食咁咪個個都會跑快d囉!!!

舉腳贊成! 唔記得邊次約跑試過...諗起都正正~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-5-16 10:42 發表

但是有d難度喎....西瓜唔凍....唔好食嘎

cc:
上次食係冰凍架,不過今次安排真係會有難度,我都係諗下啫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲慢步 於 2009-6-2 10:43 發表
人工智能報名系統 :
1. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
2. anson
3. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
4. waynekkw (食佐先講)
5. 龜速行 (預留)
6. 蘭茜•韋
7. boloup
8. 神童威威(跑+食)
9. 邪神
...

停雲ching:
好耐冇見啦,上次跑青公尾段跟你唔到,今次試下全程跟你步速先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-6-3 11:54 發表
小弟腳傷跑唔到啦,不過想踩單車+二工,請問有咩可以幫手呢? 同埋邊度租車最方便??

最近沙田運動場可以去好運中心租車,dee兄諗住幾點開始踩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-6-4 09:43 發表

梁兄做咩唔跑?? 係咪上晝自隊40k 山~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真係跑得好開心,全靠咁多位搞手同義工,今次約跑先會咁成功.....萬分感謝~

升級   0%

該用戶從未簽到

咁快有相睇,laputa ching真係有效率,唔該使~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-6-6 23:39 發表

我號碼是671喎~~
在起跑前最後到達~~(其實系見到個太陽咁猛想縮沙)
要特別多謝mil姐的幫忙~~(幫手報到同取號碼)
令我可以極速換好衫一齋起步~~(仲係佢陪我最後離開運動場)
仲有好多 ...

lulu姐:
今日咁熱妳都可以跑使20K,鬥志可加....