香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

1. runrun
2. 亞平 (可能同白兄跑山團撞了期)
3. kenneth (白ching 跑山咩?)
4. leefs (啊四)
5. Alfred
6. 嬌 (2公 / 慢跑 / 跟跑 / 帶路 ) 只可上午
7. Kin
8. cu83 (只跑不食)
9. onon
10. 曲奇
11. running-sue (只跑不食)
12. Allanccl(2公)
13. 叮叮噹
14. nc (2公 / 包尾跑)
15.瘋瘋 (亞四+食)
16. ee (睇情況再決定跑幾多... +食)
17. gary
18. Stanwong
19. 法蘭
20. WAY_LEUNG
21. 慢子
22. 駿駿駿
23. Fat-B (慢跑/包尾/克苦/不食)
24. Daniel
25. finewong
26. cc
27. 迪迪仔 (會食飯)
28. 李奧
29. kcchu (路程遲D先決定)
30. 赤子(主場點都要安排時間出席)
31. 洛虎添(當日最多只跑10-11k)
32. Anthony ( 22k + 食)
33. Anthony大大 (22k + 食)
34. 爆兩k (盡跑盡食)
35. TNT
36. wadee
37. TerrySze (22k + 食)
38. Raymond417
39.Tomcat (22K+美食)
40. catcat (慢跑 + 不食)

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩,甘快Full左~~
好在今朝早返工報左名jack~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-5-8 13:18 發表

8. 做義工+ 食

tartar:
你點解唔跑呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我幫vv報名...

人工智能報名 : (人數以49人為限額 )
1. KennyChoi 蔡兄(+吃)
2. 蕉仔
3. 田中雅茂 (有理冇理,報佐先有jetso)
4. anson
5. mill (咁多人,又咁好玩,點可以唔離)
6. waynekkw (食佐先講)
7. 咖哩 (都係有理冇理報左先, 不食)
8. 前進
9. boloup
10. 神童威威(跑+食)
11. 邪神
12. 花子阿DEE (跑+食)
13. 細明哥 (跑+食)
14. xo523全餐哈哈哈
15. 零下十度(報定先+唔食)
16. WinggniW (跑+ 唔食)
17. Riffalo
18. jc8866 (A組22k...... 跑+唔食)
19. po223700 (11K + 食) 新人,Alfred個fd
20. Joe  ( +食 )
21. chengtszhang (報名.  22k)
22. vhtober (vv) (11k + 唔食)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-5-11 13:37 發表

catcat, 我想做吓2公, 一樣咁開心 jack, 因為次次長課都走咗去跑, 未做過2公, 唔好意思wor, 妳跑唔跑呀,

2公=義工.....
睇到我呀....哈哈...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-5-15 14:00 發表

runrun, 對唔住, 無考慮其他因素, 請問可唔可以出發前派水?

tartar:
你建議出發前,派水俾大家...?而d水係由你地d義工夾錢送...???

我多口講句,我都同意runrun ctse講,水lee家野,唔係必然會送俾大家既,而且運送都係一個大問題...
你地做義工打氣,對我地d跑既人黎講,已經係好好既bonus,我地都唔想你地甘辛苦又出錢又出力(100支水好重)...

...仲有,天氣熱各人會按自己情況帶水架啦~~要你地帶埋俾我地,我地會唔好意思架,呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-15 17:24 發表
今次呢條路線,跑手沿途自行補給都非常方便,之前好多post都有提到。
btw 好多謝Tarry既好意......今次呢個約跑應該唔需要住,可唔可以留返個Quota下次約跑用?

lee個ching真係貪心~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-5-16 23:14 發表

其實到時大家見到咩都搶來食 gala~

係呀~~~
十足餓鬼甘~~~哈哈

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝各位義工,出錢出力~~~~
甘熱天氣為我地打氣......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-6-8 12:21 發表

去跑到科學園, 見到Cat Cat, 幾驚C姐中暑暈低左, 所以係咁提C姐去洗吓面, 去完出黎唔見妳, 好彩係度見妳留言.

係呀~~
都係自己懶,唔帶腰水樽上路....去程時雖有單車送水義工隊,當時又懶唔想攞水...
去程後part見到嬌嬌,佢提我去洗面消下暑...
洗完面又懶,無跟大隊跑去科學園.....
結果,回程全程都無水飲...又無$....又喝又熱,塊面紅到好似關公甘..跑到想死....
所以......都係自己太懶之故~~~